FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
13 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Setti sisältää mallin perinteisestä viikinkilaivasta, joka on koristeltu kahdeksalla kilvellä, ballista, jossa on lohkonheittäjä, lehmä ja kaksi korppia. Sen avulla voit myös rakentaa liikkuvan käärmeen Midgardista pelaamaan mielenkiintoisia kohtauksia.

LEGO fanit ilahtuvat kolmesta erilaisesta lelusta tästä jännittävästä 3-in-1-viikinkisetistä. Lapset voivat koota viikinkilaivan ja käärmeen Midgardista, viikinkitalon, jossa on lohikäärme ja lohkoista rakennettu lehmä, sekä Fenris-suden ja puun, jossa on piilotettuja helmiä. Kun pelaat jokaisella mallilla, voit käyttää myös neljää Viking-minihahmoa.

LEGO Creator 3-in-1 setit antavat lapsille kaiken, mitä he tarvitsevat rajoittamattomiin leikkeihin – jokaisessa setissä voit rakentaa kolme erilaista rakennetta. Kaikki mallit ovat yksityiskohtaisia ja ne voidaan purkaa ja rakentaa uudelleen, joten hauskuus ei lopu koskaan. Monien 3-in-1-sarjojen joukossa odottavat alukset, talot ja sukellusveneet.

Kolme lelua yhdessä setissä viikinkien kanssa – LEGO® Creator 3 in 1 Viking Ship ja Midgard Snake (31132) ilahduttavat lapsia laivan, talon ja susi Fenrisin malleilla.
Rajoittamaton leikki – lapset voivat valita kolmesta seikkailusta viikinkien kanssa. Taistelevatko he vaarallista käärmettä vastaan laivalla, rakentavatko he viikinki- ja lohikäärmetalon vai pelaavatko he pohjoismaisen suden ja neljän viikingin välistä yhteenottoa?
Erittäin liikkuvat mallit - Midgard-käärmeellä on liikkuva pää, häntä, runko, leuka ja evät, ja suden tapauksessa kaula, leuka ja jalat ovat liikkuvia. Tämän ansiosta lapset voivat pelata kohtauksia, joissa tapahtuu paljon.
Viikinkilaiva on koristeltu kahdeksalla kilvellä, ja aluksella on ballisteja, joissa on tiilenheitin, lohkoista rakennettu lehmä ja kaksi tiilirakenteista korppia. Viikinkitalossa on irrotettava katto.
Sisältää neljä aseistettua viikinkien minihahmoa, jotka pelaavat tarinaa laivalla, talolla tai sudella.
Viikinkilaiva on noin 27 cm korkea, 42 cm pitkä ja 17 cm leveä.
Interaktiiviset digitaaliset ohjeet – LEGO® Building Instructions sovelluksessa lapset voivat zoomata, kiertää ja visualisoida digitaalisen version nousevasta mallista älypuhelimellaan tai tabletillaan.
LEGO rakennuspalikat täyttävät korkeimmat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit®, joten ne voidaan erottaa helposti joka kerta.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.