FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
25 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Innosta lapsia leikkimään luovasti Emman taidekoulun (41711) avulla. Keskellä kaunista rakennusta on kolme kerrosta, jotka ovat täynnä luovia taiteellisia leluja, joissa pojat ja tytöt voivat seurata LEGO® Friendsin Emmaa keramiikan, muotisuunnittelun ja 3D-tulostuksen oppimisessa.

Koulun leikkisetti sisältää monia söpöjä lisävarusteita: potterin pyörä pyörii, kun kierrät kättäsi, kamerassa on kaksi linssiä ja liikkuva nukke pyörii alustalla. Kauniissa ranskalaistyylisessä rakennuksessa on suuret ikkunat ja luova kyltti siveltimellä ja kynällä – se on taideteos sinänsä! Lapset voivat koristella sen harkintansa mukaan LEGO DOTS -laatoilla.

Anna lasten ilmaista luovuuttaan LEGO ® Friends Emman taidekoulu (41711) setissä, joka sisältää neljä taidestudiota.
Setti sisältää kolmikerroksisen rakennuksen, jossa on luokkahuoneita ja taidestudioita, värikkäitä asusteita ja kolme LEGO® Friends hahmoa.
Taidestudio kannustaa luovuuteen – taiteesta pitävät lapset kuvittelevat luovansa erilaisia teoksia luokkahuoneissa ja valokuvaavat ne sitten studiossa.
Monet luovat asusteet – realistiset asusteet, kuten liikkuva mallinukke, kamera, puolat, kankaat, siveltimet ja maalipurkit, kannustavat monen tunnin hauskanpitoon, joka stimuloi mielikuvitusta.
Lelun korkeus on 25 cm, leveys 23 cm ja syvyys 8 cm.
Interaktiivinen digitaalinen rakennusopas – Älypuhelimille ja tableteille tarkoitetussa LEGO® Building Instructions sovelluksessa lapset voivat lähentää ja kiertää uusia malleja nähdäkseen ne joka puolelta.
LEGO® Friends lelut on suunniteltu auttamaan lapsia tutkimaan kiinnostuksen kohteitaan ja tutkimaan maailmaa hahmojen seurassa, joihin he voivat samaistua.
Kaikki LEGO® elementit täyttävät alan tiukat standardit, joten ne ovat yhtenäisiä ja sopivat aina yhteen, ja niiden avulla rakentaminen on ilo.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.