FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
17 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Disney-linnojen tai prinsessojen ystäville on hauskaa tämän LEGO® ǀ Disney Tuhkimolinnan ja Prinssi Viehättävän (43206) kanssa. Se sisältää kolmitasoisen linnan, kolme mininukkehahmoa ja kaksi LEGO eläinhahmoa.

Tässä yksityiskohtaisessa setissä on monia ominaisuuksia ja lisävarusteita, jotka monipuolistavat luovaa hauskanpitoasi. Lapset voivat leikkiä rooleja ja elää suosikkihetkensä sadusta tai luoda uusia tarinoita. Linnassa on juhlasali, jossa on pyörivä lattia, pukuhuone, jossa voit vaihtaa Tuhkimoa, vaatekaappi, jossa on liikkuva kissan ovi ja paljon muuta.

Monia hauskoja hahmoja Tässä setissä on Disney Cinderellan, Prince Charmingin ja Lady Tremainen mininukkehahmoja Gus Gusin ja Luciferin hahmojen lisäksi.

Tämä setti sisältää kolmitasoisen lukon, jossa on erilaisia huoneita ja ominaisuuksia, kolme mininukkehahmoa, kaksi LEGO® eläinhahmoa ja runsaasti tarvikkeita, joilla leikkiä.
Suosikkihahmot - sisältää Tuhkimo, Prinssi Viehättävä ja Lady Tremaine sekä Gus Gus- jaLucifer-hahmot, joiden ansiosta voit kokea lukemattomia seikkailuja.
Palatsi on noin 28 cm korkea, 25 cm leveä ja 11 cm syvä.
Interaktiiviset digitaaliset ohjeet – LEGO® Building Instructions sovelluksessa nuoret rakentajat voivat zoomata, kiertää ja visualisoida digitaalisen version kehittyvästä mallista.
Disney Princess -rakennussarja, jossa on mininukkehahmoja ja kuuluisien esineiden malleja, kannustaa lapsia leikkimään vapaasti ja kekseliäästi.
LEGO® setit täyttävät alan tiukat standardit, joten ne sopivat aina yhteen.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.