FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
25 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

LEGO® Cityn ruokakauppa (60347) setistä lapset löytävät kaiken, mitä he tarvitsevat luoviin leikkeihin. Lelukaupasta löydät kaikenlaisia tuotteita. Sarja sisältää myös sähköauton, trukin ja ostoskärryn. Lapset voivat yhdistää myymälämallin muihin LEGO City setteihin käyttämällä tielevyjä tehdäkseen hauskanpidosta vieläkin parempaa. Mukana olevien viiden minihahmon joukossa tunnetaan LEGO City Adventures -sarjasta Mr. Advertising.

LEGO City settien avulla lapset ovat keskellä toimintaa. Sarjat ovat täynnä realistisia ajoneuvoja, yksityiskohtaisia rakennuksia ja inspiroivia hahmoja, ja ne kannustavat sinua mielenkiintoiseen roolipeliin jokapäiväisestä elämästä.

Mitä laatikossa on? — kaikki, mitä lapsesi tarvitsevat lelukaupan, sähköauton ja trukin rakentamiseen. Mukana on myös LEGO tiekilvet ja viisi minihahmoa, mukaan lukien LEGO® City Adventuresin Mr. Advertising.
Fanit voivat kuljettaa laatikoita trukilla, pinota tavaroita, täyttää kierrätysastian ja yhdistää mallin muihin LEGO® City setteihin tielevyjen avulla.
Taitettuna ruokakaupan malli on noin 11 cm korkea, 36 cm leveä ja 13 cm syvä.
Ruokakauppasarja sisältää ostoskärryn, kalaa, leipää sekä erilaisia hedelmiä ja vihanneksia.
Tämä LEGO City setti sisältää yksinkertaiset rakennusohjeet kaikille mukana toimitetuille LEGO® leluille.
Oppiminen leikin aikana – Lego® Cityn rakennukset, ajoneuvot ja hahmot kannustavat lapsia kekseliäisiin, luoviin leikkeihin, jotka kehittävät tärkeitä elämäntaitoja ja antavat heille mahdollisuuden saada lisää itseluottamusta.
Kaikki LEGO® elementit täyttävät alan vaativat standardit, joten ne ovat yhtenäisiä ja sopivat aina yhteen, ja niiden kanssa rakentaminen on ilo.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.