FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
25 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Tietoja tästä artikkelista

Korkealaatuinen puu: Luonnollisella ympäristöystävällisellä akaasiapuulla on suuri tiheys, tasainen rakenne ja korkea lujuus; puulla on luonnollinen suklaarakenne ja se on tyylikäs; Sillä on hyvät antiseptiset ja antibakteeriset ominaisuudet. Keskeytystä ei synny.
Suuri työpinta: Leikkuulauta tarjoaa riittävästi tilaa lihan, vihannesten ja kalan leikkaamiseen. Suurta valmistusaluetta voidaan käyttää myös tarjoilulautana, aamiaislautana ja välipalalautana.
Leikkuulauta 42×33×2,5 cm mehuuralla, antiseptinen puulevy keittiöön, Antibakteerinen puinen leikkuulauta Acacia-puukeittiölevy
Kunto : Upouudet tuotteet.
Kappalemäärä lavalla: 100 kpl
Yksikköhinta: 7,50 €

Monitoiminen puinen leikkuulauta: mehuuralla ylimääräisen mehun keräämiseksi pöydän pitämiseksi puhtaana; Sitä voidaan käyttää molemmin puolin käyttökelpoisen alueen laajentamiseen. Sivulla on kaksi koveraa kahvaa, joiden avulla voit siirtää leikkuulautaa kätevästi, kun se on ladattu.
Helppo puhdistaa: Antibakteerisen puun, sileän pinnan ja jalon muotoilun ansiosta täydellinen puhdistusvaikutus voidaan saavuttaa muutamassa sekunnissa.
Suojaa veitset: Toisin kuin lasista, kivestä tai muista kovista materiaaleista valmistetut leikkuulaudat, puu suojaa veitsiäsi. Tämän seurauksena veitset pysyvät terävinä ja käyttövalmiina pidempään.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.