FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Liikkeen tunnistava aurinkovalaistus

9,08 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
10 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
113 kappaletta
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm1322
EAN:
=VLOOKUP(A285,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimeisin päivitys
4 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Latauspaneelilla varustettu aurinkoheijastin on erityisen hyödyllinen varastoissa, autotalleissa, kiinteistöissä jne. Itsenäinen, se voi torjua pahaa-aavistamattomat ohikulkijat mahdollisilta rosvoilta, kun yö muuttuu päiväksi näillä kahdella aurinkovalolla.
Tämä aurinkoheijastin on ihanteellisin ratkaisu, jos asennat paikan päälle turvakameroita, joissa ei ole yönäköä.
Se on helppo asentaa, koska asiantuntijaa ei tarvita, verkkoliitäntää ei tarvita, virtalähteenä tehokas ladattava akku, joka latautuu automaattisesti auringonvalolla, tämä on erillinen aurinkoprojektori, jota olet etsinyt!
Aurinkosähkökeräimen tulisi sijaita paikassa, jossa se saa mahdollisimman paljon auringon säteilyä. Puiden tai muiden esineiden varjo vaikuttaa alueesta riippuen aurinkokeräimen akkujen varaukseen, on suositeltavaa sijoittaa kerääjä etelään.

Se on varustettu hämäräkytkimellä, joten kun lamppu havaitsee pimeyden, se aktivoituu automaattisesti.
Se voi olla käytännöllinen ja ihanteellinen sijainti etuovien, autotallin ovien tai jalkakäytävien vieressä, jotta saadaan valaistusolosuhteet, joita tarvitaan sisäänpääsyyn myös pimeässä
Lampunpäät voidaan säätää haluamaasi kulmaan.

Ominaisuudet: - Aurinkoprojektori.- Liiketunnistus.- Aurinkolatauspaneeli.- Unohda virtajohdot ja teknikot.- Asenna järjestelmä muutamassa minuutissa.- Erittäin helppo asennus.- Anna tilallesi näkyvyys tällä ainutlaatuisella ja edullisella tavalla.- Toimii 100% aurinkoenergialla.- Ihanteellinen varastosi tai autotallisi turvallisuuteen.- Heti kun havaitset jonkun kulkevan anturin peittoalueen läpi, projektori aktivoituu.- Yön aikana liiketunnistin automaattisesti käynnistyy, kunnes liike havaitaan.- Akun kesto: 2-3 vuotta.- 22 parannettu - siinä on kirkkaat LEDit.- Voidaan käyttää sijaintisi turvaamiseen, mahdollisten varkaiden poistamiseen jne.- Paneeli voidaan irrottaa muista osista.- Säänkestävä.- Aseta paneeli paikkaan, jossa se on riittävän aurinkoinen.- 9 tuntia suoraa auringonvaloa riittää akun täyteen lataamiseen.- Täysi lataus tarjoaa useita käyttötunteja.- On / Off-toiminto.- Älä rasita ympäristöä, ei edes PPC-tiliäsi.- 100% ympäristöystävällinen.- 100% orgaaninen.

Tekniset ominaisuudet: - Projektorin mitat: 17 x 22 cm- Aurinkopaneelin mitat: 13 x 16,5 cm- Aurinkosähkön mitat: 22 Parannettu - kirkkaat LEDit.- Ladattava litiumakku 3,7V 1200 mAh (mukana).

Kuinka se toimii? Päivän aikana aurinkopaneeli muuntaa aurinkoenergian sähköenergiaksi, joka varastoituu ladattavaan akkuun. Pimeän tultua, kun liikettä havaitaan, valot syttyvät automaattisesti.

22 LEDiä
Tuotteen materiaali: ABS-muovi
Teho : 6W
Suojausluokka: IP55
Induktioetäisyys: 2-5 metriä
Tunnistusalue: 120°
Viivästetty valaistusaika: 20-60 sekuntia säädettävissä



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.