FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
22 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Likeregal 920 hierova pelituoli jalkatuella vihreä

70,80 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
10 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
367 kappaletta
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm1048M
EAN:
=VLOOKUP(A193,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimeisin päivitys
4 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Innovatiivista teknologiaa
Lelutuolin ja hierontatuolin täydellinen yhdistelmä. Sitä voidaan verrata ammattimaisiin hierontatuoleihin, voit nauttia hierontahoidosta sekä työssä että työssä. Rauhoita kehoa ja ole terve joka päivä. Tärisevä lannerangan tuki auttaa tässä, jota voidaan käyttää tietokoneeseen liitetyllä usb-kaapelilla tai jopa virtapankilla.

Ominaisuuksia
Tässä ammattimaisessa pelituolissa on istuimen alta ulosvedettävä jalkatuki, joka takaa täydellisen mukavuuden, kun nojaat taaksepäin. Ergonominen muotoilu, tuotteessa on 360 asteen kierto, säädettävä korkeus, säädettävä niskatuki, kallistuskulman säätö voidaan taittaa taaksepäin 90 asteesta 150 asteeseen ja lukita käytettäväksi sänkynä lyhyille päiväunille. Tämä lepotuoli tarjoaa mukavimman kokemuksen riippumatta siitä, käytetäänkö sitä toimistossa vai pelatessa, ja kaksinkertaistaa tehokkuuden.

Materiaali
Laadukas PU-nahkapäällinen, sisäänrakennettu mukava ja hengittävä lateksivaahto. Paksumpi, tiheä kylmävaahto tarjoaa mukavamman iskunvaimennuskokemuksen, ja leveä selkänoja tarjoaa paremman tuen. 

Arvopaperi
Pohja on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä taotusta kehyksestä, jolla on erittäin kantokyky. Se tukee helposti 115 kg painavia aikuisia. Kaksi ohjaustankoa varmistavat turvallisen ja vakaan istuimen nostotoiminnon ja selkänojan kulman säätötoiminnon. Paksunnettu tukikehys varmistaa tuolin vakauden. Lisäksi paksunnettu teräsrunko takaa tuolin luotettavuuden, ja tiheät tyynysienet takaavat pitkäaikaisen muodonmuutosvapaan käsittelyn.

Tuolin parametrit:

Korkeus: ~125-133cm
Leveys: 57cm
Syvyys: 50cm
Paino:16kg



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.