FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
13 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

LUONNOLLINEN JÄÄHDYTTIMEN CHLLINGIN JÄLKEEN

Parranajo on pakotettu toimenpide useimmille miehille ja naisille. Jotta se olisi miellyttävämpi ja auttaisi poistamaan parranajon seuraukset. Joskus, kun käytetään konetta tai partaveitsiä, jossa on harjakset, ihon yläkerros poistettiin ja altistettiin ylimääräiselle orvaskeden kerrokselle, joka ei ole vielä sopeutunut ympäristöön. Rauhoita ihoa ja päästä eroon sivuvaikutuksista, voit käyttää parranajon jälkeistä balsamia. Se ravitsee ja kosteuttaa ihoa varovasti, desinfioi, palauttaa luonnollisen happamuuden, ei salli patogeenisen kasviston tukkeutumista huokosiin. Paras parranajon jälkeinen balsami on se, joka valitaan ihotyypin mukaan ja joka ei sisällä koostumuksessaan kemiallisia aggressiivisia komponentteja, mieluiten yhtä tuotemerkkiä.

SÄVELLYS:
mandariiniöljy, glyseryylistearaatti, setyylistearyylialkoholi, arganöljy, pähkinäöljy, oliiviöljy, sheavoi, kandelillavaha, maitohappo, D-pantenoli, rosmariinin eteerinen öljy, mintun eteerinen öljy, glyseriini, E-vitamiini, magnolia aloe vera -uute, merimaitouute, karpalouute, sitruunauute, minttuuute, leväuute, leväuute, fucus, voikukkauute, nokkosuute, calamusuute.
INCI: Aqua, Amygdalus Dulcis (makea manteli), glyseryyliteeraattisitraatti, cetearil-alkoholi, arganöljy, juglans regia -siemenöljy, oliiviöljy, vutyrospermium parkii, Euphorbia cerifera (Candelilla) vaha, maitohappo, pantenoli, rosmariini (Rosmarinus officinalis), eteerinen Mentha Piperita -öljy, glyseriini, tokoferyyliasetaatti, Magnolia officinalis -kuoriuute, aloe vera -uute, Calendula officinalis -uute, kaktusoksidiuute, sitrushedelmien limoniuute, Menhta piperita -uute, Laminaria japonica -uute, vesiculosus-uute, Taraxacum officinale -uute, Urtica dioica -uute, Acorus calamus -uute.

Valmisteen eteeriset öljyt ja luonnolliset uutteet tarjoavat perusteellisen hoidon, joka pystyy suojaamaan miehen ihon nuoruutta, sen luonnollista ja terveellistä ulkonäköä. ARGAN OIL ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Oliiviöljy pehmentää ihoa, säilyttää kosteuden, luo ilmatiiviin esteen eikä samalla estä ihon normaalia toimintaa. Sillä on desinfioivia ja haavoja parantavia vaikutuksia. Rosemary ESSENTIAL OIL poistaa ihon täydellisesti, pehmentää ihon karkeita alueita, poistaa kuolleita ihoalueita, palauttaa ihon kimmoisuuden. PIPARMINTUN ETEERINEN ÖLJY virkistää, "herättää" ihon, lisää orvaskeden suojaavia toimintoja. Sitruunauutteella on valkoinen, virkistävä vaikutus, joka stimuloi ihon immuunijärjestelmää.

KÄYTTÖTAPA:
Parranajon jälkeen levitä iholle pieni määrä balsamia.

PAKKAUS: 100 ± 10 ml

ELÄMÄ: 1 vuosi. Varaston avaamisen jälkeen 3 kuukautta.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.