FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
14 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Luonnollinen glyseriinisaippua upotettu sieneen. Hunajan ja propoliksen tuoksu. Se toimitetaan 5 pillerin pakkauksissa (100gr. kukin yksikkö). Erittäin vaahtoava ja erittäin aromaattinen saippua.

Sulautetulla saippualla varustetut sienet ovat yksi uusimmista ja omaperäisimmistä saippuoista saippuaosastollamme. Siinä on houkuttelevat värit ja voimakas aromi. Pyöreät saippuat, kyllästetty kasvisglyseriinisaippualla (luonnollinen, ei synteettinen). Tuote, jolla on suuri lisäarvo, koska se on 2 in 1 (saippua + sieni)

Ne esitetään 5 yksikön putkessa. Vain pieni hankaus ihon kanssa luo suuren määrän vaahtoa, erittäin aromaattista. Se sopii erinomaisesti kaikkiin tilaisuuksiin, ja lapset rakastavat sitä.

Vain tukkumyynti.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ainesosat: Natriumkaakaoaatti, Aqua, dipropyleeniglykoli, sakkaroosi, glyseriini, natriumstearaatti, alkoholidenat, parfum, natriumkloridi, propolis cera, tokoferyyliasetaatti, propyleeniglykoli, CI 77891, CI 19140, CI 59040



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.