MAY SALE
-30%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

LUONNOLLINEN VAARALLINEN RAAKATYÖKALU

100% luonnollinen terapeuttinen ja profylaktinen hammastahna SIBERINA tarjoaa tehokkaan ja hellävaraisen hoidon koko suuontelolle. Se estää karieksen esiintymisen, vahvistaa ikeniä, sillä on antibakteerinen vaikutus. Se antaa miellyttävän aromin ja tuoreuden pitkään. Sopii jopa herkimmille hampaille.

Valmistettu korkealaatuisista luonnollisista ainesosista. Ei sisällä fluoria, SLS:ää, parabeeneja, keinotekoisia säilöntäaineita, aromeja eikä väriaineita.

INCI: Kalsiumkarbonaatti, Glicerin, Aqua, Xilitol, Coco-glukoside, Maris Sal, sitruunahappo, Mentoli, Xantan-kumi, Abies alba -eteerinen öljy, Pinus silvestris -eteerinen öljy, Spirulina maxima, Betula pubescens -uute, Hypericum perforatum -uute, Quercus robur -uute, Urtica dioica -uute, Tilia cordata -uute, Matricaria chamomilla -uute, Pinus silvestris -uute.

Hammastahnojen vaikuttavilla aineilla on tärkeä rooli, koska niiden tehokas toiminta riippuu hampaiden kauneudesta ja terveydestä. KARBONAATTI CALCI - luonnollinen mineraaliaine jauhetaan hyvin hienoksi. Tarjoaa plakin ja hammaskiven poistamisen vahingoittamatta emalia. KUUSEN JA MÄNNYN PERUSÖLJYT vahvistavat hampaita ja ikeniä, estävät parodontaalitautia. Niillä on voimakas anti-inflammatorinen vaikutus. EXTRÁT OAKOVÉHO BARKILLA on mikrotäyttövaikutus - se "loistaa" halkeamia hammaskiilteessä, tukkii hammaskanavat, vähentää hampaiden herkkyyttä. KSYLITOLI vähentää merkittävästi kariogeenisten bakteerien määrää. Kohdistaa happo-emästasapainon suuontelossa. Nopeuttaa merkittävästi mineraalien imeytymistä hammaskiilteeseen. SEA SALT sisältää runsaasti hivenaineita ja mineraaleja, joilla on myönteinen vaikutus hampaisiin ja ikeniin.

KÄYTTÖTAPA:
Levitä pieni määrä tahnaa hammasharjallesi. Hiero hampaita 2-3 minuuttia, vähintään kahdesti päivässä. Menettelyn jälkeen huuhtele suu huolellisesti lämpimällä vedellä.

TILAVUUS: 50 ml

ELÄMÄ: 1 vuosi.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.