WEEKEND SALE
-25%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

LUONNOLLINEN VÄLIOSA
kaikille ihotyypeille

Hyvin hoidetut kasvot ja sileä iho ovat merkkejä nuoruudesta ja terveydestä. Ihosoluja päivitetään jatkuvasti, mutta ikään liittyvien muutosten ja ympäristön haitallisten vaikutusten vuoksi vanhat kuolleet solut lakkaavat päivittymästä ajoissa. Tämän vuoksi iho muuttuu tylsäksi, kuivaksi, epätasaiseksi, hienoksi ryppyksi. Vanhentuneiden solujen poistamiseksi ja ihon palauttamiseksi käytetään luonnollista keraamista kasvoa. Se puhdistaa hellävaraisesti kuolleen ihon dermiskerroksen lisäksi myös ihon huokosiin kertyneistä kosmeettisista jäämistä, pölystä, rasvasta ja estää happea, kosteutta ja hyödyllisiä elementtejä pääsemästä ihon syvempiin kerroksiin.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (aprikoosi) siemenjauhe, Persea Gratissima (avokado) -öljy, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, isoamyylilauraatti, isoamyylikaakao, cetearil-alkoholi, glyseryylistearaattisitraatti, gliceriini, pantenoli, vehnäproteiini, eteerinen Litsea Cubeba -öljy, eteerinen Ylang-ylang-öljy, eteerinen Patchouli-öljy, Citrus aurantium amara -eteerinen öljy, ksantaanikumi, tokoferyyliasetaatti, Magnolia Officinalis -kuoriuute, aloe vera exctract, mains domestica borkh -uute, Vitis vinifera -uute, Echinacea purpurea -uute, Arctium lappa -uute.

Luonnollinen kosmeettinen voide "Kosteuttava ja ravitseva" sopii kaikille ihotyypeille. Tämä lempeä kermainen kasvohuuto antaa iholle terveen ja hyvin hoidetun ulkonäön, kosteuttaa ja ravitsee sitä. Aktiivisten ainesosien ansiosta se edistää huokosten syväpuhdistusta, poistaa ihon ylemmän keratinisoituneen kerroksen, parantaa näkyvästi ihoa. Iho on sileä ja hehkuva.
Aprikoosi murskatussa muodossa edistää huokosten syväpuhdistusta, parantaa verenkiertoa ja stimuloi siten hyödyllisten aineiden imeytymistä. Avokadoöljy säätelee prostaglandiinien vaihtoa, jotka säätelevät ihon suojaavia ominaisuuksia. Sheavoi rauhoittaa ihoa vaikuttamalla tulehtuneisiin alueisiin, poistamalla kutinaa ja ärsytystä. Verbenan eteerinen öljy nuorentaa ja virkistää ihoa täydellisesti, pehmentää kasvojen ryppyjä ja ikää, tarjoaa helpon nostovaikutuksen. Ylang-ylangin eteerinen öljy desinfioi ja sävyttää ihoa hellävaraisesti ja tehokkaasti, stimuloi ihonalaista verenkiertoa, kosteuttaa ja ravitsee ihosoluja täydellisesti, auttaa poistamaan akneja. Etyylialkoholi patchouli poistaa ihon tulehduksen, edistää pienten haavojen paranemista. Petitgrainin eteerinen öljy stimuloi löysää ja väsynyttä ihoa, lisää sen kimmoisuutta ja kiristää laajentuneita huokosia. E-vitamiini estää ihon ikääntymistä, lisää sen elastisuutta, normalisoi lipiditasapainoa. Aloe vera -uute auttaa vähentämään punoitusta aggressiivisen altistumisen tai stressin jälkeen. Omena- ja rypäleuute kosteuttaa ihoa, poistaa kuivuuden ja hilseilyn. Echinacea-uute lisää ihon immuunikykyä. Kasviuute stimuloi ihosolujen uudistumista ja ylläpitää niiden nuoruutta.

Käyttötapa:
Levitä kosteutetulle iholle, hiero kevyillä pyöreillä liikkeillä, huuhtele huolellisesti vedellä. Älä käytä enempää kuin 1-2 kertaa viikossa. Sitä ei suositella käytettäväksi ihon vaurioitumisen yhteydessä, vältä silmänympärysihoa. Käytä vain ulkoiseen käyttöön.

PAKKAUS: 50 ± 5 ml

LIFE LIFE: 1 vuosi, avaamisen jälkeen 3 kuukautta.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.