FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
25 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

LUONNOLLISET RASKAAT SUOJA-ASEET
Kuivalle ja normaalille iholle

Hyvin hoidetut kasvot ja sileä iho ovat merkkejä nuoruudesta ja terveydestä. Ihosoluja päivitetään jatkuvasti, mutta ikään liittyvien muutosten ja ympäristön haitallisten vaikutusten vuoksi vanhat kuolleet solut lakkaavat päivittymästä ajoissa. Tämä iho luo tylsiä, kuivia, epätasaisia hienoja ryppyjä. Vanhentuneiden solujen poistamiseksi ja ihon palauttamiseksi käytä luonnollisia keraamisia kasvoja. Se puhdistaa dermiksen varovasti paitsi ihon kuolleesta kerroksesta, myös kosmetiikan, pölyn, ihon huokosiin kertyneen rasvan jäännöksistä ja estää happea, kosteutta ja hyödyllisiä elementtejä pääsemästä ihon syvempiin kerroksiin.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (aprikoosi) -siemenjauhe, Prunus Amygdalus Dulcis (makea manteli) -öljy, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, , Isoamyylilauraatti, Isoamyylikaakao, Cetearil-alkoholi, glyseryylistearaattisitraatti, Glicerin, vehnäproteiini, Citrus aurantium -eteerinen öljy, eteerinen Jasminum grandiflorum -öljy, eteerinen Aniba rosaeodora -öljy, patchoulin eteerinen öljy, Xantan-kumi, tokoferyyliasetaatti, Magnolia Officinalis -kuoriuute, Cucumis sativus -uute, Arctium lappa -uute, Juglans regia -uute, Urtica dioica -uute, Kojic-happo, omenahappo.

Pehmeät kuorinnat kuivalle ja normaalille iholle ravitsevat ja kosteuttavat herkkää ihoa. Aprikoosiluun hieno hankaava pohja palauttaa elastisuuden, kuorii varovasti dermiksen kuolleet ihohiukkaset. Luonnollisten ainesosien kompleksi auttaa sovittamaan ihoa, nuorentamaan ja ravitsemaan hyödyllisillä elementeillä. Hoito sopii herkälle ja kuivalle iholle.
TEHOAINEITA:
Aprikoosi puristetussa muodossa edistää huokosten syväpuhdistusta, parantaa verenkiertoa ja stimuloi siten ravinteiden imeytymistä. Sheavoi aktivoi kollageenisynteesiä, pehmentää ja suojaa ihoa ympäristöltä. Vehnäproteiini tasoittaa kasvojen mikroreliefiä, taistelee roikkumista ja ryppyjä vastaan, palauttaa ihon vesitasapainon. Oranssi eteerinen öljy palauttaa ihon sileyden, vähentää lihasjännitystä, vaalentaa ja stimuloi verenkiertoa. Jasmiinin eteerinen öljy vapauttaa ihon kuivumisesta ja kuorinnasta, tasoittaa ihoa, parantaa pieniä haavoja ja halkeamia. Ruusupuun eteerisellä öljyllä on bakterisidinen vaikutus, se poistaa tehokkaasti allergiset reaktiot, punoituksen ja ärsytyksen. Stimuloi ihon suojaavia toimintoja. Patchouli-etyylialkoholi kosteuttaa ihoa syvästi, poistaa kuorinnan, palauttaa hehkun ja sileän ihonvärin. E-vitamiini estää ihon ikääntymistä, lisää sen elastisuutta, normalisoi lipiditasapainoa. Kurkut ja takiainen uutteet säilyttävät kosteuden, valkoisen ja poistavat ihon hienoja ryppyjä.

Käyttötapa:
Levitä kosteutetulle iholle, hiero kevyillä pyöreillä liikkeillä, huuhtele huolellisesti vedellä. Älä käytä enempää kuin 1-2 kertaa viikossa. Sitä ei suositella käytettäväksi ihovaurioiden yhteydessä, vältä silmänympärysihoa. Käytä vain ulkoiseen käyttöön.

PAKKAUS: 50 ± 5 ml

LIFE LIFE: 1 vuosi, avaamisen jälkeen 3 kuukautta.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.