FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

M520X2 Langaton älykäs ovikello 2kpl vastaanottimia

7,06 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
10 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
24 kappaletta
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm7224
EAN:
=VLOOKUP(A128,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimeisin päivitys
3 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Langaton M520-ovikello on valmistettu korkealaatuisella tekniikalla, mukaan lukien moderni langaton vastaanotto- ja äänenkäsittelytekniikka. Lisäksi kello sisältää 52 erilaista melodiaa. Se on ihanteellinen valinta huoneistoihin, huviloihin, kauppoihin, hotelleihin, toimistorakennuksiin, kokoustiloihin ja muihin paikkoihin.
Ovikellosignaalin kantama voi olla jopa 300 metriä, joten jos etsit pitkän kantaman langatonta ovikelloa, tämä malli voi olla täydellinen valinta. Lisäksi ovikellossa on vilkkuva LED-valo, neljän tyyppiset äänenvoimakkuustasot ja hiljainen tila.

Ovikellon mini-plug-in-vastaanottimessa on 58 erilaista soittoääntä ja voit säätää äänenvoimakkuutta välillä 0 dB - 120 dB. Kytke vastaanotin vain avoimeen pistorasiaan, eikä paristoja tai erillistä asennusta tarvita.
Moniyhdistelmäpariliitoksen ansiosta yksi lähetin voi ohjata useita vastaanottimia, jolloin järjestelmää voidaan laajentaa jopa kahdella lähettimellä ja useilla vastaanottimilla. Jokainen vastaanotin voidaan ohjelmoida erikseen, joten eri painikkeet voivat aktivoida erilaisia melodioita. Voit valita klassisten ja kausiluonteisten melodioiden välillä tai voit myös valita perinteisen "bing-bong" -äänen.

Ovikellon nupissa on IP55-vedenkestävyys, joten se toimii täydellisesti myös sateisella säällä. Kello toimii lämpötiloissa -20 °C - 60 °C, joten sitä voidaan käyttää missä tahansa ilmastossa. Kellopainikkeen paristo (CR2032) voidaan vaihtaa.
Ovikellovastaanottimen LED-valo syttyy, kun joku painaa ovikellopainiketta. Tämä on hyödyllistä kuulovammaisille ja auttaa välttämään vauvojen herättämistä unen aikana, varsinkin kun ovikello on äänettömässä tilassa.

Tyylikäs pistorasia
Vedenpitävä IP55
Säädettävä äänenvoimakkuus 0DB-120DB
Saatavilla olevat soittoäänet 52
Valinnaiset lisäosat Vastaanotin/lähetin-vastaanotin
LED-näytöt
Laajennettava



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.