FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

MARVIN'S MAGIC PRESENTS MAGIC SUPER BRIGHT SCRATCH ART: Marvin's Magic on kaiken maagisen ja salaperäisen koti. Heidän taikatemppuvalikoimastaan raaputustaidesarjoihin tulet hämmästymään taikuuden voimasta. Tämän raaputustaidesetin mustan kerroksen alla on eloisten, taianomaisten värien maailma, joka vain odottaa löytäjäänsä - Kirjoita, piirrä, leiki ja löydä, taiteemme sopii erinomaisesti kouluprojekteihin, esityksiin ja viesteihin.
RAINBOW SCRATCH ART: Luo omaa taikaasi kotona tällä scratch-taidesetillä, joka on suunniteltu päästämään sisäinen taiteilijasi valloilleen. Raaputa mukana tulevalla työkalulla varovasti mustaa kerrosta ja hyppää holografisten värien, neonien, metallivärien ja sateenkaarien maailmaan. Luo omia kauniita kuvioita ja muotoja, joiden eloisat värit luovat kanssasi tajunnanräjäyttävää taidetta.
SCRATCH-TAIDEPAPERI: Tähän Marvin's Magicin lasten raaputustaidesarjaan sisältyy stensiilejä, joita voit jäljittää ja venyttää, stensiilejä, jotka antavat sinulle inspiraatiota, jota tarvitset maagisen sateenkaaren mestariteoksen luomiseen! Ota vain raaputusarpasi ja scratch-taidetyökalusi ja yhdistä taikuutta ja taidetta ja luo mitä sydämesi haluaa!
LUO TAIDETTA TYHJÄSTÄ: Tämä setti on täydellinen mihin tahansa tilaisuuteen ja lomaan, josta inspiroidut. Halusitpa sitten luoda pääsiäisen raaputustaidetta tai ystävänpäivän raaputustaidetta rakkaallesi, tämä setti herättää mallisi eloon tavalla, jota et koskaan ajatellut mahdolliseksi! Voit myös luoda raaputusmuistiinpanoja rakastamillesi ihmisille ja luoda muiston, joka kestää ikuisesti! Jos haluat todellisen sateenkaariefektin, kokeile luoda yksisarvisen naarmutaidetta ja anna värien muuttaa mystinen hahmosi silmiesi edessä.
5 VUOTTA TÄYTTÄNEILLE TAITEILIJOILLE: Tämän setin avulla pieni taiteilijasi voi luoda kuvioita, joiden läpi puhkeavat metalliset, holografiset, neon- ja sateenkaaren värit. Täydellinen käytettäväksi kotona, lomalla tai koulussa. Auta pienokaistasi rakastumaan taiteen kauneuteen tämän taianomaisen setin avulla. Tämä setti on täydellinen syntymäpäivälahja tytöille ja pojille!



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.