FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Globalisimo sininen makuupussi

10,09 € /kappale veroton hinta

Suositeltu vähittäishinta: 20,19 €


Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
5 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm7246
Viimeisin päivitys
3 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Makuupussi on laadukas, monitoiminen nukkumislaite, joka sopii erinomaisesti retkeilyyn, retkeilyyn tai mihin tahansa ulkoiluun. Tämä kätevän ja vedenpitävän muotoilun ansiosta tuote tarjoaa käyttäjälle erinomaisen suojan erilaisissa sääolosuhteissa.
Tärkeimmät ominaisuudet:

Ulkopuoli: Makuupussin ulompi osa on valmistettu vedenpitävästä polyesterimateriaalista. Tämä kestävä ja vettä hylkivä materiaali suojaa käyttäjää sateelta ja kosteudelta varmistaen, että se pysyy kuivana kaikissa sääolosuhteissa. Vedenpitävä ulkokerros mahdollistaa makuupussin käytön myös märissä olosuhteissa.

Sisustus: Makuupussin sisäosa on vuorattu mukavalla ja pehmeällä kosketusmateriaalilla. Tämä sisäkerros edistää mukavaa nukkumiskokemusta ja säilyttää kehon lämmön viileämpinä öinä.

Lukitusjärjestelmät: Varustettu vetoketjuilla ja tarranauhalla sivuilla, jotka takaavat helpon ja turvallisen sulkemisen. Vetoketju mahdollistaa helpon vetoketjun avaamisen sisään ja ulos, kun taas tarranauha auttaa kiinnittämään makuupussin tiukemmin, mikä auttaa estämään kylmän virtaamisen sisään ja lämpöhäviön.

Koko: Makuupussin koko on suuri ja mukava. Se on 200 cm pitkä ja 70 cm leveä, joten keskimääräinen aikuinen saa tarpeeksi tilaa istua siinä mukavasti.

Siirrettävyys: Makuupussi toimitetaan kätevässä kannettavassa pussissa. Tämä mahdollistaa helpon varastoinnin ja kuljetuksen, mikä tekee siitä ihanteellisen matkustamiseen, patikointiin ja retkeilyyn. Kantopussin avulla voit helposti kuljettaa ja säilyttää makuupussiasi, kun sitä ei käytetä.

Tämä makuupussi on erinomainen valinta niille, jotka viettävät aikaa ulkona ja tarvitsevat mukavan ja luotettavan nukkumapaikan. Vedenpitävän ulkokerroksen, mukavan sisämateriaalin sekä vetoketjun ja tarranauhan yhdistelmä takaa riittävän suojan ja mukavuuden kaikissa olosuhteissa. Kannettava pussi tekee siitä käytännöllisen ja helpon säilyttää, kun et käytä makuupussia.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.