FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
17 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Levitä hyvyydellä maustettua herkullisuutta aamupaahtoleivän, pirtelöiden, pannukakkujen tai muiden välipalojen päälle Zumub-maapähkinävoin kanssa. Proteiinia ja terveellisiä ravintoaineita sisältävä universaalisti rakastettu herkku on viety uudelle tasolle, jossa maku ja laatu yhdistyvät energiaa lataavaksi superruoaksi.

Purra ja hämmästy paahdettujen maapähkinöiden erinomaisesta mausta. Tarjoamme sinulle kaksi erilaista vaihtoehtoa:

• Rapea: Tasaisesti kuvioitu voi, jossa on jyviä, on suunniteltu sulamaan suussa jättäen miellyttävän jälkimaun suuhusi.

• Sileä: Yksinkertainen rakenne ilman, että mikään häiritsee tämän ilon pehmeyttä.

Zumub maapähkinävoi

• Täysin luonnollinen tuote - 0% lisäaineita, säilöntäaineita, aromeja ja väriaineita. Ei lisättyjä sokereita tai suolaa. Paahdetut maapähkinät ovat ainoa ainesosa, jonka löydät sisältä.

• Erittäin voimakas proteiinin lähde, joka antaa organismisi tukea itseään sisältäpäin ja tukea aktiivista elämäntapaasi. Jos harjoittelet säännöllisesti ja olet huolissasi tehokkaasta lihasten rakentamisesta ja palautumisesta, sinun on kiinnitettävä huomiota proteiinin kulutukseen. 100 grammassa tuotetta on yli 25 g proteiinia.

• Hyvien rasvojen ja hiilihydraattien lähde, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä energiantuotannolle ja asianmukaiselle aineenvaihdunnalle.

• Tarjoaa melko hyviä määriä ravintokuitua, joka edistää sujuvaa ruoansulatusta ja auttaa kyllästämään sinua.

• Tehokas mineraali- ja vitamiinibooli – kuten magnesium, kalium ja E-vitamiini, jotka muun muassa vaikuttavat lihasten toimintaan ja edistävät kehon yleistä hyvää toimintaa.

Joko paahtoleivällä tai juuri sellaisena kuin se on - Zumub-maapähkinävoi on tehokas yhdistelmä makuominaisuuksia ja luonnollisuutta. Kokeile nyt!



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.