FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Märkä kiillotuslaasti

0,65 € /kilogramma veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
25 kilogrammaa
Saatavilla oleva määrä
10000 kilogrammaa
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
15 päivää
SKU:
C1525607
Viimeisin päivitys
8 kuukautta sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Kitti, joka on valmis sisäpintojen, synteettisten hartsien, vesidispersioiden, lisäaineiden, täyteaineiden tasoittamiseen ja viimeistelyyn seuraavilla caracteristi¬ci: helppo levittää kermaisen koostumuksen ansiosta tarttuu erittäin hyvin asianmukaisesti valmistettuun alustaan, kuivaus on nopeaa, korkea valkoinen. Imeytyminen on matala pohja eikä vaadi pohjamaalia ennen maalin levittämistä. Imeytyminen vähenee koostumuksen vuoksi ja tuo merkittäviä säästöjä pintakäsittelyssä (lakka). On suositeltavaa käyttää monikerroksisia pinnoitteita, ne voidaan levittää jopa 3 mm: iin.

Käyttöalue: voidaan levittää manuaalisesti tai koneella seuraavissa muodoissa: sementtilaastit, kipsi- ja sementtilaastareihin perustuvat kipsilaastit, betoni, kipsilevyt.

Ohjeet: Tahna levitetään alustalle kerroksen paksuudella 0,2 mm - enintään 3 mm. Mekaaninen levitys, tuote voidaan laimentaa enintään 5% vettä. Käytettäväksi useissa kerroksissa kuivumaan ennen seuraavan kerroksen levittämistä on kerros pinnan yläpuolella, n. 02:00, lämpötilassa 20 ° C ja 65% kosteudessa. Nämä pinnat voidaan silottaa / hioa 12-24 tuntia (paksuudesta ja tem¬peraturăsta riippuen) hienolla hiekkapaperilla, jolloin saadaan sileä pinta. Halkeamien estämiseksi se estää nopean kuivumisen tai jäätymisen. Vähemmän imukykyinen väliaine on kuplien muodostuminen, ja siksi tässä tapauksessa kipsiä käytetään seuraavasti: levitä ensimmäinen kerros laimennetaan 10-prosenttisella vedellä, hyvin ohuella ja pienen zvântaren levittämisen jälkeen (noin 5 minuuttia). toinen ohut kerros ja pinnan kuivumisen jälkeen (2 tuntia lämpötilassa 20 ° C tem¬peratură ja 65% kosteus) levitetään viimeistelyn paksuuden kipsin pinnoite.

Pinnan kuivumisaika (kosketukseen): 2 tuntia, kuivuus (syvyys): 24 tuntia. Arvot ilmoitetaan 20 ° C: n lämpötilassa ja 65%: n suhteellisessa kosteudessa. Ohjeellinen ominaiskulutus: 0,5-1 kg / m². Ominaiskulutuksen tarkka määrä määritetään paikalla tehtävän testauksen jälkeen. Tämä riippuu pinnan karheudesta ja paksuudesta. Pakkaus: muovinen ämpäri, 10 ja 25 kg. Säilytyslokerot răco¬roase, kuiva, Pesulämpötila 5 ° C - 30 ° C alkuperäisessä pakkauksessa, avaamaton. Kestoaika: 24 kuukautta valmistuspäivästä pakkaus- ja varastointiolosuhteiden mukaisesti. Katso valmistuspäivä ja pakkaukseen merkitty erä.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.