FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
25 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Midland MA31-L akustista putkea ja mikrofonia voidaan käyttää 2-nastaisten CB- tai PMR Midland -radioasemien kanssa, kuten Alan 52, Alan 42, G7, G9 jne. Mikrofonissa on 2 tilaa: VOX tai PTT. Aseta painike VOX-asentoon, jotta haluat lähettää jatkuvasti, tai ptt-asentoon, jonka haluat lähettää painamalla vain PTT-painiketta (paina puheluita varten).
MA31-L on mikrofonikuulokkeet ja erillinen lähetyspainike PMR Midland -asemille, joten niitä voidaan käyttää handsfree-tilassa. Se tunnetaan myös termillä Hands-Free.
Kypärä on varustettu joustavalla akustisella kumiputkella, joka tarjoaa suuremman mukavuuden ja paljon suuremman liikkuvuuden, mikä eliminoi voiman ja kaapelin rikkoutumisen/katkeamisen riskin toistuvien pään liikkeiden aikana. Lisäksi In Ear -järjestelmä tarjoaa terävän, selkeän äänen, joka eliminoi taustamelun.
Hyödynnä tämän aseman VOX-toimintoa näillä kuulokkeilla, joiden avulla voit aloittaa äänensiirron ja äänentunnistuksen. Handsfree-järjestelmästä tulee siten 100% toimiva poistamalla edes PTT (lähetys) -painikkeen painaminen.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.