FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
15 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Mini Body -kamera HD IPS -näytöllä, 180 ° kääntyvä linssi ja takapidike

23,50 € /kappale veroton hinta

Suositeltu vähittäishinta: 47,00 €


Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
5 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm7402
Viimeisin päivitys
4 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Kamera on erittäin kompakti ja kevyt mustana, mikä antaa sille ajattoman ja tyylikkään ilmeen. Sen koko on pieni, joten voit helposti ottaa sen mukaasi minne ikinä menetkin, joten et koskaan menetä hetkeäkään.

Tuotteessamme on 1,54 tuuman värinäyttö, jonka avulla on helppo navigoida ja nauttia tallennetun sisällön toistosta. Erittäin herkän CMOS-anturin ansiosta kamera tallentaa korkealaatuisia kuvia ja videoita.

Objektiivin aukko on F/NO: 2,8, näkökenttä 120 astetta ja vähimmäispolttoväli 50 cm. Näin voit kaapata kaukaisia kohteita terävillä ja yksityiskohtaisilla yksityiskohdilla.

Kamera tallentaa videoita AVI-muodossa ja käyttää sisäänrakennettua mikrofonia korkealaatuisen äänen tallentamiseen. Akun kapasiteetti on 1000 mAh, mikä riittää jopa 7 tunnin jatkuvaan videotallennukseen.

Videon tarkkuus tarjoaa kaksi vaihtoehtoa:

FHD: 1920 * 1080 
HD: 1280 * 720 

Se käyttää oletusarvoisesti FHD-tarkkuutta, mikä takaa hämmästyttävän terävän ja yksityiskohtaisen videon. Valokuvat on otettu JPEG-muodossa ja ne tukevat useita eri tarkkuuksia:

3 miljoonaa (2048*1596)
2 miljoonaa (1920*1080)
1M (1280*720)
VGA (640*480)

Sisäänrakennetun kaiuttimen avulla on helppo toistaa tallennettua ääntä ja videota, kun taas sisäänrakennettu litiumpolymeerikorkeajänniteakku takaa pitkän akun käyttöiän.

Kamerassa on nopea USB-C-liitin, joka mahdollistaa helpon tiedonsiirron ja nopean latauksen. Voit lisätä ulkoisen TF-kortin (enintään 128 Gt), jotta saat tarpeeksi tilaa tallenteiden tallentamiseen (suosittelemme TF-kortin käyttöä parhaan tallennustuloksen saavuttamiseksi).

Suosittelemme sitä vartijoille, BKV - máv-tarkastajille, poliiseille, palomiehille, extreme-urheilijoille, kuriireille ja postimiehille.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.