FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
11 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄ GPS + DVR PNI S906 -näyttö 7 tuumaa Android 6.0: lla, ha

84,40 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
11 kappaletta
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
PNI-S906
EAN:
5949066511905
Viimeisin päivitys
Yli kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Antelias näyttö
7 tuuman näyttö mahdollistaa tarkemman ja yksityiskohtaisemman kuvan reitistä/ kartasta, joka on erittäin herkkä ja tarkka kosketukselle. Näytön resoluutio on erittäin hyvä, ja se näyttää kuvia ja karttoja erinomaisella laadulla.

FM-lähetin
Kannettava navigointijärjestelmä, PNI S906, on varustettu FM-lähettimellä. Se mahdollistaa navigointien sisäiseen / ulkoiseen muistiin tallennettujen kappaleiden lähettämisen auton FM-radioon. 

Tehokas prosessori
Sisäinen navigointimuisti on 8 Gt, mikä tarkoittaa, että se mahdollistaa tarpeeksi karttojen lataamisen Here WeGo -navigointisovellusta varten ja se voi toimia sujuvasti. GPS-sijainnin vastaanotto ja näyttö kartalla tapahtuu välittömästi uuden tehokkaamman MTK8163-prosessorin ansiosta, jonka nopeus on 1,3 GHz ja RAM-muisti 1 Gb DDR3.
 
Liittimet
PNI-navigointiliitin S906 koostuu miniUSB-portista, MicroSD-korttipaikasta lisäkarttoja tai multimediatiedostoja varten sekä kuulokeliitännästä.

Sisäänrakennettu DVR-kamera
GPS-yksikkö on integroinut auton DVR-kameran, joka auttaa sinua säästämään rahaa tällaiselle erikseen ostetulle laitteelle ja myös tilaa, jonka se olisi vienyt. Kamera kuvaa erittäin laadukkaasti, FullHD, äänellä, ja se voi olla hyvä todistaja onnettomuuden sattuessa.

Valmiina lähtöön
Tuote on "Käyttövalmis" pakkauksessa olevien lisävarusteiden ansiosta, joiden avulla se voidaan asentaa välittömästi tuulilasiin ja tupakansytyttimen tunkkiin. Heti kun käynnistät laitteen, voit mennä tielle ilman ongelmia halutulla reitillä.Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.