FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

x3 3mk Watch Protection näytönsuoja Tuotekuvaus + kohokohdat

x3 3mk Watch Protection näytönsuoja Samsung Galaxy Watch 4 40mm Alkuperäinen 3mk Watch Protection Series näytönsuoja Samsung Galaxy Watch 4 40mm suojaa kellon näyttöä halkeilulta tai naarmuuntumiselta. Erittäin ohut kalvo (0,2 mm) suojaa täydellisesti älykellon näyttöä. Oleofobisen pinnoitteensa ansiosta se vähentää rumien sormenjälkien riskiä jokapäiväisessä käytössä. Setti sisältää: 3mk® ARC kalvo näytölle (3kpl) Erikoistunut anti-kuplakortti Kostutetut pyyhkeet (kuivat, nukkaamattomat ja kaksi kostutettua)

Tuotteen kohokohdat: Brändi
3mk
Sarja
Kellon suojaus
Tuotetyyppi
Suojelija
Yhteensopivuus
Samsung Galaxy Watch 4 40mm
Asennuspaikka
Laitteen näyttö

Miksi ostaa tämä tuote? Alkuperäinen tuote merkiltä 3mk Erittäin ohut - 0,2 mm Itsekorjautuva pinta - Self-Heal-tekniikka Suojaa koko näyttöä - Koko näytön suojaus Selkeä rakenne, täydellinen värintoisto Oleofobinen pinnoite suojaa sormenjäljiltä Suojaus naarmuilta, vaurioilta Helppo, kuiva asennus

Lisätietoa: Joustava kellosuoja 3mk™ ei rikkoudu, joten se tarjoaa jonkin verran suojaa pudotuksissa. Tuotteen minimaalinen paksuus tekee tuotteesta käytännössä huomaamattoman. Kalvo mukautuu täydellisesti sekä näytön tasaisiin että pyöristettyihin reunoihin entistä vahvempien liimojen ja vahvistettujen komponenttien käytön ansiosta. Lisäksi tuote tarjoaa erinomaisen sormen liukumisen, ja yhtenäinen, selkeä rakenne toistaa täydellisesti näytetyn kuvan värit.

3MK on puolalainen tuotemerkki, joka valmistaa pääasiassa karkaistua lasia, hybridilasia, koteloita ja suojakalvoja. Kaikki 3mk-tuotteet® on valmistettu äärimmäisen huolellisesti, ja ne on suunniteltu tarjoamaan paras ja näkymättömin suoja laitteillemme. Brändille on ominaista laaja kokemus, joka on vahvistettu erilaisilla tutkimuksilla, todistuksilla ja palkinnoilla.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.