FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
25 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus


Tuotekuvaus: 
Neewer LED Light Kit on korkealaatuinen valaistuslaite, joka on suunniteltu erityisesti kameroille ja videokameroille. Tässä valosarjassa on monia ominaisuuksia ja etuja, joiden avulla voit luoda täydelliset valaistusolosuhteet valokuvausta tai videotallennusta varten.

Tärkeimmät ominaisuudet:

Akunkesto: Neewer LED Light Kit tarjoaa jopa 80 minuutin käyttöajan yhdellä latauksella tai paristonvaihdolla.

Tuotteen mitat: Valosarjan mitat: 41,2 cm pitkä, 17 cm leveä ja 8 cm korkea.

Yhteensopivuus: Neewer LED Light Kit on yhteensopiva viiden eri akkutyypin kanssa: Panasonic CGR-D16S, Sony NP-FH70, NP-FM55H, NP-F550 ja AA.

Akun kapasiteetin näyttö: Voit tarkistaa akun latauksen helposti painamalla testipainiketta. 4 LED-valoa ilmaisee, että akku on täynnä, ja 1 LED-valo osoittaa, että virtaa on vähän.

Suodattimet: Sarja sisältää kaksi suodatinta, valkoisen suodattimen, joka lievittää valoa (hajavaikutus), ja toisen suodattimen värilämpötilan alentamiseksi 3200K: iin.

Himmennys: Kirkkautta voidaan helposti säätää kiertokytkimellä, jonka avulla voit kytkeä sen päälle ja pois päältä sekä säätää kirkkautta.

Kuumakenkien muotoilu: Valosarjassa on kuuma kenkämuotoilu, jonka avulla voit kaapata videokameran tai videokameran. Se on yhteensopiva useiden DSLR-kameroiden, videokameroiden ja jalustojen kanssa, joissa on kuumakenkäliitäntä tai 1/4 tuuman kierre.

Lämmöntuotto: Hyvän lämmöntuottojärjestelmän ansiosta laite toimii viileästi ja käyttää LED-lamppuja, joilla on pitkä käyttöikä, mikä voi tarjota jopa 50000 tunnin käyttöiän.

Virta: Neewer LED -valosarja saa virtansa 6 AA-paristosta (paristot eivät sisälly toimitukseen). Lisäksi voit käyttää tiettyjä Sony NP -sarjan akkuja (NP-F550, NP-FM55H, NP-FH60) tai Panasonic CGR-D16S -akkuja mukana toimitetun akkusovittimen kanssa.

Neewer LED-valosetti on kevyt ja kestävä ja suunniteltu otettavaksi mukaan minne tahansa. Nopeiden ja helppojen asetusten ansiosta et koskaan menetä täydellistä kuvaa.

NEEWER on maailmanlaajuinen valokuvaus-, videokuvaus- ja musiikkilaitteiden tuotemerkki. Yritys on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia tuotteita, jotka ammattivalokuvaajat, videokuvaajat ja musiikin ystävät ovat testanneet maailmanlaajuisesti.

Pakkauksen sisältö:

1 x oranssi suodatin
1 x Neewer Camera led-lamppu
1 kpl ohjeet

Huomaa ostaessasi:
Tuote ei sisällä akkua.
Voidaan käyttää 5 x 2AA pariston kanssa, paristot eivät sisälly toimitukseen! 

Tuotteen akun lisäksi sitä voidaan käyttää akun kanssa.
Tämän tuotteen kanssa yhteensopivat paristot:

NP-F550
F750
F970



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.