MAY SALE
-30%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Jäljellä oleva varasto // Niskahieronta- Wellness- niskahierontalaite, jossa on lämmitystoiminto, kaukosäädin ja 15 intensiteettitasoa lopulliseen hyvinvointiin

alkaen 6,99 € /kappale veroton hinta

Suositeltu vähittäishinta: 35,00 €

Neuvoteltavissa
6,99 € 1 - 2500 kappaletta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
108 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
2500 kappaletta
Maa
Saksa
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
4 päivää
SKU:
6U-5XLF-N1QG
EAN:
4270001560810
Viimeisin päivitys
4 viikkoa sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

- Kaulahierontalaitteiden hierontalaitteiden hyvinvointi
---/Kaukosäädin
--/Käyttöohjeet
--/ USB-C-latauskaapeli

- 1200 mAh litiumakku
- 15 intensiteettitasoa
- 6 Tilat
- 6h akunkesto
- Lämmitystoiminto maksimaaliseen rentoutumiseen

Koe puhdas rentoutuminen ja rauhoittavat niskahieronnat innovatiivisella niskahierontalaitteellamme. Huipputeknologian ja harkitun suunnittelun ansiosta tämä laite tarjoaa kattavan ratkaisun väsyneiden lihasten tarpeisiin.

Hierontalaitteen mukana tulee kätevä kaukosäädin, jonka avulla voit hallita hierontakokemuksiasi täysin. Selkeä käyttöohje varmistaa, että voit käyttää laitetta vaivattomasti, vaikka käyttäisit sitä ensimmäistä kertaa.

Mukana toimitettu USB-C-latauskaapeli mahdollistaa tehokkaan 1200 mAh: n litiumakun kätevän ja nopean lataamisen. Vaikuttavan jopa 6 tunnin akunkeston ansiosta voit helposti käyttää hierontalaitetta useita kertoja ennen kuin se on ladattava.

Tutustu hierontalaitteen monipuolisuuteen sen 15 intensiteettitasolla ja 6 eri hierontatilalla. Mukauta hieronnan intensiteetti tarpeidesi mukaan ja valitse tila, joka parhaiten sopii nykyiseen mielialaasi.

Rentoutumisen lisäämiseksi niskahierontalaitteessa on sisäänrakennettu lämmitystoiminto. Tämä toiminto varmistaa maksimaalisen rentoutumisen ja lievittää tehokkaasti jännitystä. Uppoudu rentoutumisen maailmaan ja hemmottele itseäsi säännöllisellä tauolla keholle ja mielelle.

Sano hyvästit niskakivulle ja jännitykselle – niskahierontalaitteellamme voit tuoda hierontakäytännön suoraan kotiisi. Hemmottele itseäsi ansaitulla rentoutumisella ja nauti tämän huippuluokan hierontalaitteen laajasta valikoimasta.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.