WEEKEND SALE
-25%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

LTE-nopea älypuhelin parhaaseen hintaan
Uuden Nokia Lumia 635: n, joka sisältää LTE: n, avulla et vain koe mobiili-Internetiä huippunopeudella, vaan saat myös parhaat ominaisuudet: HERE Maps, HERE Drive, MixRadio, Microsoft Office ja paljon muuta. Voit helposti kuunnella suosikkikappaleitasi 30 miljoonan kappaleen välillä ja jopa navigoida offline-tilassa karttamateriaalin avulla Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä. Lisäksi sinulla on nyt taskukokoinen toimistosi käytännössä aina mukanasi – ja kaikki tämä on täysin mukana.
Löydät perille – missä ja milloin tahansa
Seuraava road trip voi tulla! Ilmaisen navigoinnin avulla HERE Mapsista ja HERE Drivesta löydät aina määränpääsi etkä varmasti eksy. Jopa tuntemattomissa kaupungeissa voit navigoida nopeimmilla tavoilla, jopa offline-tilassa. Odotan innolla seuraavaa seikkailua – autossa ja jalkaisin.
Täysin uusi Windows Phone
Windows Phone 8.1:n uusimman version ansiosta voit nyt käyttää älypuhelinta yhtä helposti kuin kannettavaa tietokonetta tai tietokonetta kotona ja jakaa tiedostoja nopeasti kaikkien laitteidesi välillä. Selkeiden tapahtumaruutujen ansiosta sinulla on aina yleiskatsaus ja näet heti, kun ystäväsi jakavat jotain. Lisäksi voit mukauttaa laattoja tyylisi mukaan.

Musiikkia ilman loppua – täysin ilmaista
Koko musiikkikokoelmasi ei sovi MP3-soittimeesi? Sitten Nokia Lumia 635 tarjoaa sinulle juuri sen: MixRadion avulla sinulla on aina 30 miljoonaa kappaletta mukanasi ja kuuntelet mitä haluat, milloin haluat. Olipa kyseessä nykyiset suosikkikappaleesi tai musiikkiasiantuntijoidemme luomat uudet miksaukset, voit ladata kaiken ja päättää, mitä musiikkia soi.

Työskentele tehokkaammin Officen avulla
Olitpa sitten kotona tai tien päällä, sinulla on aina toimistosi mukanasi! Mikä parasta, esiasennetun Microsoft Officen avulla tekstiasiakirjojen, esitysten ja laskentataulukoiden luominen ja muokkaaminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Nokia Lumia 635 on varustettu tärkeimmillä Office-tuotteilla: Wordilla, Excelillä ja PowerPointilla.

Täysi muisti oli eilen
Sinulla on sisäinen muisti, jossa on 8 Gt käytettävissä, ja lisäksi sinulla on mahdollisuus varmuuskopioida kaikki tärkeät asiakirjat ilmaiseen 7 Gt: n online-tallennustilaan OneDrive. Ja jos tarvitset vielä enemmän tilaa, voit laajentaa muistiasi jopa 64 Gt: lla microSD-kortilla tai siirtää kaiken muihin laitteisiin salamannopeasti Bluetooth 4.0: n ja USB 2.0: n kautta.

Lumia – tyylisi
Tee uudesta Nokia Lumia 635 -puhelimesta suosikkilisävarusteesi ja luo oma henkilökohtainen tyylisi vaihdettavilla kansilla monissa eri väreissä. Jopa langattomalla JBL PlayUp -kaiuttimella se on nyt tyylikäs ja tietysti todella kova. Riippumatta siitä, mille pinnalle asetat sen, se luo uskomattoman musiikillisen kokemuksen sensaatiomaisella bassolla. Mikään juhla ei ole tylsä!

Todellinen suorituskyvyn ihme
Sensaatiomaiset ominaisuudet tarvitsevat myös sensaatiomaisen prosessorin: Qualcommin erittäin nopea 1.2 GHz: n neliytiminen Snapdragon S4 -prosessori tarjoaa suorituskykyä ilman loppua! Sähköpostien ja viestien kirjoittaminen toimii nyt myös erittäin nopeasti: Pyyhkäisyllä sinun ei tarvitse edes napauttaa kirjaimia, pyyhkäise vain niiden yli. Se tunnistaa myös usein kirjoitetut sanat, jotka korjataan ja täydennetään automaattisesti.

Suosituimmat kuvat ylänäytöllä
Ota parhaat kuvat upealla 5 megapikselin kameralla. Integroitu automaattitarkennus varmistaa, että suosikkikuvasi ovat myös erittäin teräviä. Tietenkin paras tapa katsella tilannekuvia on upealla 4.5 tuuman näytöllä. Se on myös uskomattoman kestävä ja kestävä Corning Gorilla Glass 3:n ansiosta. Nokia Lumia 635 on myös erittäin ohut muotoilu, 129.5 x 66.7 x 9.2 mm ja höyhenpaino 134 g.
Pankkisiirto, Transferwise jopa 100 laitetta 19,99€.
Edessä on täydellinen luettelo "EU Stock List 2019" -listasta, joka on yli 150,000 XNUMX laitetta huippuhintaan.
Tilaa vain, jos haluat myös maksaa, voi!!!!
"Laitteet kytketään päälle/pois päältä ja testataan LCD-toimivuuden suhteen. Laitteet toimitetaan sisältäen akun ja takakannen.
Nämä laitteet testaavat toimittajamme, emme me.
Laitteet ovat laitteita, jotka palveluntarjoajat ovat poistaneet tai lajitelleet.
Laitteet toimitetaan eri väreissä. Suurin osa tavaroista on käytettyjä B-C-tavaroita (B- ja C-laatu).
Voi olla myös laitteita, joita ei ole koskaan aiemmin käytetty.
Laitteet toimitetaan sisältäen akun ja takakannen.
Jos varastossa ei ole koko laitteen määrää, voimme täydentää sitä samanhintaisilla laitteilla.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.