FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Kotiälykkyys luo se ei ole koskaan ollut bb! Nooie Smart Plug voi nyt auttaa sinua hallitsemaan kotiasi Alexan tai Google Homen avulla. Smart Plug voi tehdä maailman g t s, ventil kurkku, k v f z k s m g paljon m s esk r s t s t bb pistorasiaa voidaan käyttää myös useiden pistorasioiden virransyöttöön. Älypistorasioita voivat käyttää myös älykodin keskittimet.
Alexa voi käyttää sitä kerran luodakseen rutiineja ja aikatauluja, jotka ovat edelleen päivittäisiä. Voit sytyttää valot aamulla tai aloittaa iltarutiinin, joka sytyttää valot, kun lähdet kotoa. Älykäs muotoilu voi tehdä kodistasi aina katseenvangitsijan ja mukavan.
ETL takaa täydellisen turvallisuuden, ja lapsen toiminto estää lapsia käynnistämästä laitteita epäonnistumatta. Kompakti muotoilu pitää kolmannen pistorasian vapaana, joten sinun ei tarvitse huolehtia laitteen liittämisestä. Nooie Smart Plug tekee kaikkensa pitääkseen kotisi turvallisena ja käyttäjäystävällisenä. Tee kodistasi älykäs Nooie Smart Plugin avulla ja tee kodin automaatiosta älykäs kertaluonteinen.
Specifik ci :

Fesz lts g: 250V
Maxim lis ram: 10A
Termi k m rete: 5.5cm * 5.5cm * 8.2cm


Pakkauksen sisältö:
2 x Nooie Wifi älypistorasiat



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.