FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Ylellinen, kosteuttava vartalovoide, joka on hajustettu kirkkaalla, kukkaisella ja puumaisella tuoksulla Giordani Gold Essenza. Korkea hajustepitoisuus. Se harmonisoituu täydellisesti hajusteiden kanssa.

Giordani Gold Essenza on ylellinen hajustettu vartalovoide, joka kosteuttaa intensiivisesti ja jättää ihon silkkisen pehmeäksi. Sen valoisa, kukka-puumainen tuoksu, jossa on korkea pitoisuus, harmonisoituu täydellisesti hajusteiden kanssa ja antaa kehollesi hienovaraisen ja tyylikkään aromin. Voide kosteuttaa ihoa täydellisesti varmistaen sen sileyden ja joustavuuden.

Giordani Gold Essenza on täydellinen valinta ylellisyyden ja eleganssin ystäville. Se sisältää korkealaatuisia ainesosia, jotka ravitsevat ja uudistavat ihoa antaen sille terveen ja säteilevän ulkonäön. Anna itsellesi hetki rentoutumista ja uppoudu aromaattiseen nautintoon jota Giordani Gold Essenza tarjoaa.

Giordani Gold Essenza vartalovoide ei ole vain hoitotuote, vaan myös ainutlaatuinen lisä hajuvesikokoelmaasi. Anna ihollesi kosteutta ja kaunis tuoksu, joka kestää koko päivän. Sulje silmäsi ja tunne, kuinka hienovaraiset kukka- ja puumaiset muistiinpanot ympäröivät kehoasi lisäämällä eleganssia ja ainutlaatuisuutta.

Tarjottu Giordani Gold Essenza vartalovoide on luksustuote, joka on ihanteellinen ihmisille, jotka etsivät korkealaatuista kosmetiikkaa. Tilaa se tänään ja nauti kauniista tuoksusta ja kosteutetusta ihosta.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.