FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Osram HCI-T 70W/930 G12 monimetallilamput - 504 kappaleen irtopakkaus, valmistettu Saksassa

7,40 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
504 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
5278 kappaletta
Maa
Latvia
Tavararyhmä
Uusi  
Tuotemerkit
Osram
EAN:
4008321678508
Viimeisin päivitys
3 viikkoa sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

OSRAM HCI-T 70W/930 G12 -monimetallilamput tarjoavat erinomaista laatua ja suorituskykyä, ihanteellisia kaupallisiin ja teollisiin valaistustarpeisiin. Saksassa valmistetut lamput tunnetaan luotettavuudestaan ja pitkäikäisyydestään.

Tuotetiedot: OSRAM HCI-T 70W/930 G12 - EAN: 4008321678508. Pakkauksessa on täysi 504 kappaleen lavamäärä, mikä takaa runsaan toimituksen suuriin projekteihin ja varastovaatimuksiin.

Laaja valikoimamme sisältää elohopea-, natrium-, monimetalli-, halogeeni- ja loisteputki-/hehkulamppu-/auto-/mikrobeja tuhoavia (NHS TUV) lamppuja sekä erikoislamppuja, LED-lamppuja/-putkia ja erilaisia lisävarusteita. Tarjoamme myös teknisiä valaistusratkaisuja sekä sisä- että ulkotiloihin sekä katuvalaistukseen, koristevalaistukseen ja niihin liittyviin tuotteisiin, kuten pistorasioihin, kytkimiin, tuulettimiin, kaapeleihin, automatiikkaan ja ohjausjärjestelmiin.

Toimitus: Arvioidut toimitusajat vaihtelevat asiakkaan sijainnin mukaan. Useimmissa Euroopan maissa tyypillinen toimitusaika on noin viikko, vaikka se voi vaihdella tietyissä tapauksissa.

Maksaminen: Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme joustavia maksuvaihtoehtoja. Voit vapaasti tiedustella lisätietoja tai apua tapahtumassasi.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.