FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
8 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Panssaroitu kotelo Alogy Stand Ring -kotelo Suojaava puhelinkotelo Magille

7,59 € /kappale veroton hinta
OLEN TILAAMASSA
Tarjous päättyy pian
Toimi nopeasti, tarjous päättyy tänään. Älä epäröi missata tilaisuutta!

Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Puola
Tavararyhmä
Uusi  
Tuotemerkit
JAKO - iPhone - Apple
SKU:
66564
EAN:
5905601801252

Ottaa yhteyttä Soita

Panssaroitu kotelo Alogy Stand Ring -kotelo Suojaava puhelinkotelo Magille - kuvaus

Alogy MagSafe -jalustakotelo Tuotekuvaus + kohokohdat

Tuotteen kohokohdat: Merkki: Alogy Malli: MagSafe-jalustakotelo Omistettu: Apple iPhone 14 Pro Max Linssien yhteensopivuus: Linssit enintään (leveys/pituus/lävistäjä): 75 x 158 x 167 mm Materiaali: Polyuretaani (runko) + polykarbonaatti (takana) + magneetti Yhteensopivat alustat: Qi-laturit ja MagSafe-lisävarusteet Muotoilu: yksiosainen, suhteellisen ohut ja kevyt Suojareuna: suojaa näyttöä ja kameraa Turvatyynyt: kulmissa Painikkeet: Aktiivinen suojaus Ei sormenjälkiä: Sormenjälkiä estävä viimeistely: Huurrettu selkäefekti - läpikuultava, matta Tutustu sisäiseen ympäristötietoiseen Eco Pieni pakkaus Suojaa täysin naarmuilta ja vaurioilta Asennus on yksinkertaista ja vaivatonta Vahvistetut kulmat vaimentavat tehokkaasti iskuja
Laadukas Alogy MagSafe -kotelo on valmistettu korkealaatuisesta polykarbonaatista ja polyuretaanista, jotka ympäröivät puhelinta ja sen linssiä turvallisesti. Kannen valmistuksessa käytetty joustava polyuretaani tarttuu täydellisesti lisäämättä merkittävästi laitteen mittoja. Kotelo on rikastettu kotelon takaosassa olevalla pakkasvaikutuksella, jonka ansiosta ruma sormenjälkiä ei synny. Läpikuultava, mattapinta harmonisoituu täydellisesti puhelimen muotoilun kanssa.
MagSafe-yhteensopivan kotelon takana on sisäänrakennettu magneetti, joten se on yhteensopiva laturien ja magneettisten lisävarusteiden, kuten pidikkeen, autolaturin, kanssa. Yhteensopiva langattoman MagSafe-laturin kanssa, takaa nopea ja helppo lataus!
Jalustakotelo Alogy-tuotemerkin puhelinkotelossa on magneettirengas, jota avattuna voidaan käyttää myös jalustana. Stand Case -toiminnon avulla voit selata mukavasti älypuhelimesi sisältöä, katsella elokuvia tai järjestää videoneuvotteluja.
Täydellinen suoja kaikkina aikoina! Alogy MagCase tarjoaa parhaan suojan vaurioita ja likaa vastaan. Sen muotoilu on vahvistettu , joten se suojaa puhelintamme täydellisesti. Painikkeet on suojattu erityisillä kansilla, joiden ansiosta pöly ja lika eivät pääse näihin paikkoihin.
Suojaavat reunat Kotelossa on ulkonevat suojareunat laitteen ja sen kameroiden näytön yläpuolella. Tämän ratkaisun ansiosta meidän ei enää tarvitse huolehtia älypuhelimemme herkimmistä osista!
Ainutlaatuinen sormenjälkiä estävä muotoilu - kotelon takaosa on valmistettu siten, että ruma sormenjäljet eivät enää ole ongelma. Anti-Scratch - naarmut, jotka johtuvat puhelimen kosketuksesta avaimiin ja muihin esineisiin, on poistettu! Anti-Stain - kotelon himmeä rakenne tekee liasta liian näkyvän ja antaa sinun puhdistaa sen helposti.
Eco pieni pakkaus Olemme suunnitelleet tuotteidemme pakkaukset siten, että ne säästävät tilaa! Löydä huolesi ympäristöstä. Valitse pienet paketit!


Maksutavat

  • Siirto
  • Käteinen
  • Verkkomaksut
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Toimitusmenetelmät

  • Kotimaan toimitus
  • Kansainvälinen toimitus

Tukkukauppiaan muut tarjoukset

Muut tarjoukset tässä kategoriassa

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.