FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
22 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus


Normaalihinta: 699,99 PLN
Hintamme: 549 PLN

Passionata 20 Espressokeitin 20 bar capuccino maito vaahdotin punainenElegantti kahvinkeitin max. teho 1350 wattia tehoa ja paine 20 bar. Käytännöllinen höyrysuutin maidon vaahdottamiseen cappuccinolle. Osittain laajennettava rakenne ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla elementeillä. Todellisille harrastajille: Klarsteinin espresso- ja capuccino-koneet .

Klarsteinin  Passionata Rossa 20 on tyylikäs espressokeitin , jolla on erinomainen toiminnallisuus ja muotoilu. 1350 W: n teho ja 20 baarin paine työntävät kuumaa vettä jauhettujen kahvipapujen läpi ja vapauttavat kaiken sen aromin. Klarstein Passionata Rossa 20 :tä voidaan käyttää jauhetun kahvin ja espresson sekä kahvi- ja espressopussien kanssa. Irrotettavan vesisäiliön tilavuus on 1,25 l. Tämä riittää noin 6 kuppiin, ja samalla voit valmistaa 2 kupillista kahvia. Kun seuraavat kupit valmistetaan, kannessa oleva lämmönpitolevy pitää valmiit juomat lämpiminä.

Klarsteinin  Passionata Rossa 20 on helppokäyttöinen ja kokoontaitettavien ruostumattomasta teräksestä valmistettujen komponenttiensa ansiosta erittäin helppo puhdistaa. Tyylikkään muotoilunsa ansiosta se sopii helposti mihin tahansa keittiön sisustukseen ja katso vain sitä ja haluat kuuman espresson juuri siitä hetkestä lähtien, kun katsot sitä. Lisäetuna on höyrysuutin, joka vaahdottaa maidon välittömästi maukkaaksi cappucinoksi tai auttaa valmistamaan muita kuumia juomia.

Tyylikäs viimeistely ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut elementit varmistavat, että Klarsteinin oneConcept Passionata Rossa 20 -espressokeitin sopii täydellisesti mihin tahansa moderniin ja tyylikkääseen keittiöön.

Perustiedot: Suuritehoinen: espressokeitin, max. 1350 W ja 20 bar paineElegantti: tyylikäs muotoilu moderneihin keittiöihinMonitoiminen: höyrysuutin maidon vaahdotukseen ja kuumiin juomiinPieni tehopaketti: kompakti kotelo kuppipohjalla ja ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla elementeilläAina valmis:    suuri vesisäiliö, jonka tilavuus on noin 1,25 l

Ominaisuudet: Väri: redPower: max. 1350 WCpumpun kapasiteetti: 20 barVesisäiliön tilavuus: 1.25 l (6 kuppia)Automaattinen paineliipaisinIrrotettava tyhjennyslaite ruostumattomasta teräksestä valmistetulla säleikölläIrrotettava suuttimen korkkiLiukumattomat kumijalatVirtalähde: 220-240 V ~ | 50/60 Hz

Toimituksen laajuus: 1 x laite1 x mittakuppiSaksan käyttöopas (muut kielet: englanti)

Mitat: Mitat: n. 20 x 30 x 35 cm (leveys x korkeus x syvyys) Johdon pituus: n. 100cmPaino: n. 3,7 kg



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.