FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
25 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Pelinäppäimistö - GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition
Pelinäppäimistö - GK650K Omnis Kailh sininen RGB
SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition on täysikokoinen mekaaninen näppäimistö (numeerisella osalla), joka täyttää paitsi pelaajien, myös tietokoneella opiskelevien tai työskentelevien ihmisten vaatimukset. Erottavia piirteitä ovat: vankka ja kompakti rakenne, joka perustuu alumiinipintaan, ilmiömäisen näköiset ja kestävät vanukastyynyt, jotka on valmistettu Double Injection PBT -tekniikalla, kätevä rulla äänenvoimakkuuden säätämiseksi, magneettinen kämmentuki, konfiguroitava RGB-valaistus, myös näppäimistön sivulla, sekä laaja ohjelmisto- ja makrotuki. Tämän ansiosta GK650K toimii työn aikana, koululuokkien aikana, ja illalla se mahdollistaa mukavan ja tehokkaan viihteen suosikkipelissäsi. Kailh Blue -kytkimet toimivat kaikkialla, missä sinun on oltava täysin varma, että avain on aktivoitu.

Täysikokoinen mekaaninen näppäimistö

Täysimuotoinen näppäimistö toimii paitsi peleissä myös jokapäiväisessä käytössä. Numeerisen lohkon ansiosta SPC Gear GK650K: n avulla voit syöttää numeerisia arvoja tehokkaasti toimisto-ohjelmiin, suorittaa nopeita matemaattisia laskelmia tai määrittää lisätoimintoja peleissä. Lisäksi jokainen 104 painikkeesta on yksilöllisesti taustavalaistu, jonka avulla voit mukauttaa koko näppäimistön valaistustyyliä mieleiseksesi ja lisää myös työn mukavuutta vaikeissa valaistusolosuhteissa.

Moderni muotoilu

SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition -näppäimistön ulkoasussa yhdistyvät klassinen tyyli ja pelikynsi. Sen terävät reunat ja muotoiltu alumiininen yläosa uurretulla kämmentuella näyttävät upeilta sekä pelaajan pöydällä että toimistoympäristössä. Tämä ei kuitenkaan ole kaikki, koska näppäimistö on myös varustettu sivuilla sijaitsevilla RGB-LED-nauhoilla, jotka lisäksi valaisevat ja rikastuttavat visuaalisesti tietokoneasemaa.

Kestävät PBT-näppäinhatut

SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition -näppäimistö on varustettu PBT-näppäinhatuilla, jotka on valmistettu Double Injection -tekniikalla. Tämän prosessin aikana muottiin ruiskutetaan kaksi materiaalin värivaihtoehtoa peräkkäin, jolloin saadaan ainutlaatuinen kaksivärinen viimeistely ja korkea jäykkyys. Vanukastyynyt rikastuttavat pelaajan aseman esteettisiä arvoja sekä päivällä että yöllä, ja kestävyytensä ansiosta ne takaavat korkean kestävyyden näppäinten hankaukselle. Jopa pitkäaikaisen käytön jälkeen näppäinhatut säilyttävät ainutlaatuisen ulkonäkönsä, mikä on helpointa arvostaa yhdessä täysin muokattavan RGB-valaistuksen kanssa.

Konfiguroitava RGB-valaistus

Mukautettava RGB-valaistus antaa sinulle lähes rajattomat mahdollisuudet väriyhdistelmiin. Tämän ansiosta voit valita 18 erilaisesta tehosteesta kiinteästä taustavalosta liikkuvien kuvioiden, kuten aallon tai hitaan värimuutoksen, kautta taustavaloon, joka reagoi tietyn painikkeen painamiseen. Kaikki muutokset tehosteisiin voidaan tehdä SPC Gear -ohjelmiston kautta, jonka avulla voit säätää taustavalon ulkonäköä erikseen.

Korkea kestävyys

GK650K-rakenne on vahvistettu ylhäältä alumiinilevyllä. Tämän ansiosta näppäimistö on erittäin kestävä ja kestää kaikenlaisia muodonmuutoksia sekä nopeaan kirjoittamiseen että jännittävän viihteen aikana suosikkipelissäsi. Lisäksi se antaa laitteelle ainutlaatuisen ja silmiinpistävän muotoilun. Leveät kumijalat ja näppäimistön sopiva paino vaikuttavat sen vakauteen ja lisäävät käyttömukavuutta.

Rannetuki

Näppäimistön ergonomian parantamiseksi sekä jokapäiväisessä käytössä että pelaamisen aikana GK650K:ssa on kämmentuet. Magneettiset kiinnikkeet sekä näppäimistön kotelon erityiset urat mahdollistavat helpon kiinnittämisen ja irrottamisen. Tarpeistasi riippuen se voidaan sijoittaa mille tahansa etäisyydelle näppäimistöstä, ja leveät kumijalat vakauttavat työpöydällä olevan tyynyn. Tyynyn yläosassa on myös kolmion muotoisia uria, jotka eivät ainoastaan paranna ergonomiaa, vaan myös rikastuttavat näppäimistön ulkonäköä.

Äänenvoimakkuuden rulla

GK650K-näppäimistö on varustettu leveällä metallirullalla äänitason säätämiseksi. Jokaista sen liikettä korostaa havaittava hyppy, joka mahdollistaa äänenvoimakkuuden tarkan asettamisen. Itse rulla on erittäin toimiva lisä. Kurkota vain siihen ja muuta äänenvoimakkuutta helposti.

Kailhin siniset mekaaniset kytkimet

Näppäimistö on varustettu Kailh Blue -kytkimillä. Ne ovat loistava valinta ihmisille, jotka haluavat kirjoittaa paljon Kytkimen aktivointi tapahtuu selkeällä, tyypillisellä napsautusäänellä, jonka monet tuovat mieleen kirjoituskoneiden tekemän äänen. Kailh Blue on loistava niille pelaajille, jotka



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.