FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
25 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Pelinäppäimistö - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Pelinäppäimistö - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Thock TKL Pudding Brown on pieni mekaaninen näppäimistö, jonka loimme kahdesta syystä. Ensinnäkin haluamme antaa sinulle vapauden käyttää kannettavia laitteita. Toiseksi pidämme kauniista asioista, jotka houkuttelevat kateellisia ilmeitä.

Tämän seurauksena annamme sinulle pienen rakenteen PBT-muovista valmistetuilla vanukaspainikkeilla, jotka on luotu Double Shot -tekniikalla. Sen lisäksi, että ne näyttävät kosmisilta, ne kestävät myös hankausta. Jokaisen alla piilotetaan Kailh Brownin mekaaniset kytkimet. Se on paras valinta, jos napsautat paljon ja etsit suhteellisen hiljaista mekaanista näppäimistöä.

Fotogeeninen ja kestävä taapero

Haluamme sanoa, että Thock TKL Pudding Brown on fotogeeninen ja kestävä taapero.

Tämä johtuu siitä, että käärimme sen kauniiseen ja pieneen TKL-turnausrunkoon. Käytännössä tämä tarkoittaa, että se sopii ongelmitta kaikkialle, missä täysikokoiset näppäimistöt sanovat: Hei, en kirjoita tänne. Se jättää myös tilaa muutamille suunnittelijalaitteille.

Saavutimme tämän luopumalla numeerisesta lohkosta. Tämän seurauksena Thock TKL Pudding Brown -näppäimistö on pieni ja täysin valmis toimintaan.

Taustavalaistut vanukasnäppäimet

Thock TKL Pudding Brownissa pidämme eniten taustavalaistuista Pudding-näppäimistä. Se on tilaa verrattuna tavallisiin painikkeisiin. Yhdellä napsautuksella voit sovittaa ne mielialaasi, työpöytätyyliisi tai pelaamaasi peliin. Tämä johtuu näppäinhatuista, jotka teimme Double Shot -tekniikalla. Tämän prosessin aikana avainmuottiin ruiskutetaan kahden tyyppisiä kestäviä PBT-muovia. Tämän ansiosta painikkeet eivät pyyhi pois, ja niiden maitomainen valkoinen osa (täten nimi Pudding) lähettää ARGB-valoa.

Kailh Brown -kytkimet

Tiedätkö, miten voit tutustua kosketuskytkimien käyttäjiin? He asettavat hyvin harvoin AFK-tilan. Kaiken kaikkiaan emme ole yllättyneitä niistä, koska tällaisilla kytkimillä et tunne, että olet napsauttanut jatkuvasti muutaman tunnin ajan ja haluat silti enemmän.

Kailh Brown ovat kosketuskytkimiä. He selviytyvät hyvin tilanteissa, jotka vaativat sujuvia liikkeitä. Ne ovat myös kestäviä, niiden käyttöiän arvioidaan olevan jopa 50 miljoonaa napsautusta (ja N-Key Rollover -toiminnon ansiosta jokainen niistä tallennetaan ja suoritetaan).

Lisäksi se kuulostaa miellyttävän hiljaiselta. Oletamme, että hän löytää faninsa ihmisten joukosta, jotka käyttävät näppäimistöä usein myöhään (ja kämppäkavereidensa keskuudessa).

Höyhensarjan

Thock TKL Pudding Brown -näppäimistö on todellinen höyhensarjan taistelija. Se painaa vähän, mutta se kestää paljon.

Testasimme sen kestävyyttä jokapäiväisillä matkoilla toimistolle kaupungin toisessa päässä. Tämän ansiosta olemme varmoja, että annamme sinulle näppäimistön, jonka voit ottaa mukaasi kirjaimellisesti minne tahansa, ja se näyttää silti ostopäivänä.

Sen rakenne alumiinikannella on yksinkertaisesti kestävä vaurioille ja erittäin jäykkä. Lisäksi se pitää työpöytää tasaisesti eikä liiku edes pitkäaikaisen työn aikana. Kun hänen ulkonäkönsä on myös kunnossa, kohokuvioidut kuviot pohjassa ja ARGB-valaistus antavat sille hurjan luonteen.

Nimeni on RGB. ARGB

Olkaamme rehellisiä, näppäimistöt ilman taustavaloa näyttävät ok. Mutta jos haluat napsauttaa pimeässä, erottua joukosta tai tehdä vaikutuksen ystäviisi foorumilta, ARGB-laitteet ovat täydellinen valinta.

Thock TKL Pudding Brownin avulla voit sovittaa näppäimistösi ulkoasun maailmanhallintakeskukseesi. Korosta jokainen 87 painiketta eriväriseksi, muuta näppäinten väriä tai aseta yksi tehoste koko paneelille. Voit tehdä sen mukana toimitetun ohjelmiston avulla tai näppäimistöltä asentamatta ohjelmistoa.

Ehkä jotkut sanovat, että se on tarpeeton gadget (voit aina poistaa tämän vaihtoehdon käytöstä)... Mutta jos haluat leikkiä suunnittelulla ja muuttaa työpöytäsi ulkoasua silloin tällöin, tämä ARGB-taustavalo ilahduttaa sinua.

Kaksivaiheinen kallistuskulman säätö

Mukavuutesi vuoksi olemme varustaneet Thock TKL Pudding Brownin säädettävillä jaloilla. Niiden ansiosta voit sijoittaa näppäimistön yhteen kolmesta tukikorkeudesta haluamallasi tavalla.

Useita tapoja saada johto

Thock TKL Pudding Brown -näppäimistökotelon avulla voit reitittää kaapelin yhteen kolmesta suunnasta. Tämän ansiosta sinulla on mahdollisuus hyödyntää paremmin tilaa pöydälläsi.

Tämä johtuu irrotettavasta kaapelista ja kolmesta erityisesti valmistetusta kanavasta näppäimistön pohjassa. Jokaisen niistä avulla voit asettaa kaapelin sopivaan asentoon, esimerkiksi lähemmäksi läpivientejä tai pöytälevyn reunaan.

Kaikki hallinnassa

Haluatko, että kaikki on hallinnassa? Sinua ajatellen olemme varustaneet Thock TKL Pudding Brownin toimivalla ohjelmistolla.

Kutsumme sitä hellästi Jumalatilaksi. Sen tuella voit säätää kaikkia näppäimistöasetuksia tarpeidesi mukaan, muuttaa ARGB-valaistuksen tyyppiä, väriä, määrittää monien tehosteiden toimintatilan



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.