FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
22 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Ammattimainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu vuokasarja kannella ja tulikorilla

10,18 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
PL-10015
Viimeisin päivitys
Yli kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Esittelyssä PL-10015 3-osainen ammattimainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu vuokasarja, jossa on kansi ja tulikori. Tämä korkealaatuinen setti on täydellinen kaikkiin ruoanlaittotarpeisiisi, olitpa sitten ammattikokki tai kotikokki, joka haluaa parantaa kulinaarisia taitojasi.

Nämä ruostumattomasta teräksestä valmistetut vuoat on rakennettu kestämään ja tarjoamaan tasainen lämmönjako tasaisen kypsennystuloksen saavuttamiseksi. Sarja sisältää kolme kokoa - pieni, keskikokoinen ja suuri - joten voit valita täydellisen koon mihin tahansa reseptiin.

Jokaisessa vuoassa on yhteensopiva kansi, joka varmistaa, että ruoka pysyy kuumana ja maukkaana. Tulikori lisää ylimääräisen kerroksen monipuolisuutta, jolloin voit käyttää näitä vuokia suoraan avotulella tai grillillä. Runsaalla 6,6 litran tilavuudella voit helposti valmistaa aterioita koko perheelle tai suurelle kokoontumiselle.

Olitpa sitten hauduttamassa runsasta muhennosta, kypsentämässä pehmeää paistia hitaasti tai leipomassa herkullista vuokaa, tämä ammattimainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu vuokasarja on pakollinen lisä keittiöösi. Päivitä keittoastiakokoelmasi tänään ja koe ero laadussa ja suorituskyvyssä.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.