FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

PNI House NVR 1080P - 16 kanavaa FULL HD 1080P 2MP tai 5 KANAVAA 5MP

50,66 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
2 kappaletta
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
PNI-16CH1080P
EAN:
5949066510830
Viimeisin päivitys
Yli kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Pääsy- ja valvontamenetelmät
PNI House 1080P NVR:ää voidaan ohjata mobiililaitteista Androidin ja iOS:n kanssa yhteensopivan XMEye-sovelluksen kautta ja tietokoneelta General CMS -ohjelmiston kautta. CMS-asennustiedosto löytyy paketin mukana toimitetulta CD-levyltä tai voit ladata sen verkkosivustoltamme, tuotesivulta, latausosiosta.

NVR (verkkovideonauhuri), jossa enintään 16 kanavaa full HD
PNI House 1080P NVR:n avulla voit tallentaa ja toistaa kuvia jopa 16 valvontakamerasta 1080p-tarkkuudella tai 8 kamerasta 1080p-resoluutiolla. Huomautus: Tämä laite ei ole yhteensopiva analogisten kameroiden kanssa.

Ohjaus Internetin kautta
Voit katsella tallenteita reaaliajassa mistä tahansa laitteesta (kannettava tietokone, tietokone tai puhelin) Internetin kautta joko suoraan selaimesta (Internet Explorer) tai paketin CD-levyllä olevan erillisen sovelluksen avulla (yhteensopiva Windowsin, iOS: n, Androidin kanssa).

Moninkertainen rekisteröinti
PNI House 1080P NVR antaa sinulle mahdollisuuden valita haluamasi tallennustyypin: manuaalisesti, hälytyksessä, liiketunnistuksessa tai silmukassa.

Liittimet
Voit liittää useita erilaisia näyttöjä, laite on varustettu HDMI- ja VGA-lähdöllä. NVR:ään asennetulle kiintolevylle tallennetut videotallenteet voidaan ladata paikallisesti USB-tikulle, tuotteen käyttöliittymän (USB2.0 tai USB3.0) kautta tai etänä Internetin kautta suoraan tietokoneeseen. PNI House 960P NVR:ää voi käyttää Internetin kautta RJ45 LAN -portin ansiosta.

Yhteysprotokollat
Pni House 1080P NVR on uusinta tekniikkaa ja tukee protokollia, kuten: TCP/IP, DHCP, DDNS, DNS, PPPoE, UPNP, NTP, SMTP, ONVIF.

H.264 + äänitallenne
Voit tallentaa videota äänellä liittämällä IP-kamerat integroidulla mikrofonilla tai erillisellä mikrofonilla (lisävaruste ei sisälly pakkaukseen).

HDD-yhteensopivuus
Valvontajärjestelmien kehittyessä kiintolevyjen (tallennusyksiköiden) valmistajat ovat luoneet niille omistettuja ratkaisuja. Näin ollen PNI-valvontajärjestelmien maksimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi ja ilman ongelmia suosittelemme käyttöä vain erityisten CCTV-kiintolevyjen kanssa. Mainitsemme tässä WD Purple, WD RE, WD SE, mallit, joiden luotettavuus, kestävyys ja laatu taataan 24/7.

Sähköpostin asetukset
Tämä järjestelmä mahdollistaa varoitusten lähettämisen asetettuun sähköpostiosoitteeseen hälytyksen sattuessa (liiketunnistus, kuvan puute jne.) Siirry järjestelmävalikkoon ja tee asetukset alla olevan kuvan mukaisesti:Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.