WEEKEND SALE
-25%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

PNI L807 GPS-navigointijärjestelmä 7 tuuman näyttö, 800 MHz, 256MB DDR, 8GB

65,91 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
2 kappaletta
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
PNI-L807
EAN:
5949066512872
Viimeisin päivitys
1 vuosi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


7 tuuman näyttö mahdollistaa tarkemman ja yksityiskohtaisemman kuvan reitistä/ kartasta, joka on erittäin herkkä ja tarkka kosketukselle. Pakkaukseen sisältyvä kynä tarjoaa tarkemman ohjauksen ja navigoinnin valikoissa kuin sormilla käyttäminen. Näytön resoluutio on erittäin hyvä, ja se näyttää kuvia ja karttoja erinomaisella laadulla.

Antelias näyttö

FM-lähetin

Kannettava navigointijärjestelmä, PNI L807, on varustettu FM-lähettimellä. Se mahdollistaa navigointien sisäiseen / ulkoiseen muistiin tallennettujen kappaleiden lähettämisen auton FM-radioon. 

Navigoinnin sisäinen muisti on 8 Gt, mikä tarkoittaa, että voit integroida 2 monimutkaista karttaa (yksi kuorma-auto, yksi matka) tai lisätä muita multimediatiedostoja. GPS-sijainnin vastaanotto ja näyttö kartalla tapahtuu välittömästi uuden tehokkaamman MSTAR2531-prosessorin ansiosta, jonka nopeus on 800 MHz ja RAM-muisti 256 Mt.
 
Tehokas prosessori

Liittimet

PNI 807 -navigointiliitin koostuu miniUSB-portista, MicroSD-korttipaikasta lisäkarttoja tai multimediatiedostoja varten sekä kuulokeliitännästä.

GPS-yksikössä on kolme tärkeää toimintoa: videosoitin, audiosoitin ja valokuvasoitin. Tukee videotiedostoja, kuten: AVI, WMV, MP4 jne., Ja äänitiedostoja: MP3 ja WAV. Se tukee myös JPG-, BMP- ja PNG-muotoja.

Multimediasoitin

Valmiina lähtöön

Tuote on "Käyttövalmis" pakkauksessa olevien lisävarusteiden ansiosta, joiden avulla se voidaan asentaa välittömästi tuulilasiin ja tupakansytyttimen tunkkiin. Heti kun käynnistät laitteen, voit mennä tielle ilman ongelmia halutulla reitillä.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.