FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Pöytätuoli valkoinen musta sekavärinen tietokonepöytätuoli m

30,00 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
100 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Saksa
Tavararyhmä
Uusi  
Viimeisin päivitys
9 kuukautta sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Korkealaatuinen materiaali: Valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta, helppo puhdistaa ja huoltaa, kestävä. Kestävä teräsalusta suuremmalle kuormalle, SGS-sertifioitu pneumaattinen nostin, kokonaiskorkeus säädettävissä (noin): 74-85 cm.
360 asteen kierto: 5 vakaata 360 asteen kääntyvää pyörää sujuvaan ja helppoon liikkumiseen toimisto- tai opiskeluympäristössä estäen lattian naarmuuntumisen; Kääntyvät istuimet helpottavat käyttöä ja moniajoa
? [Ergonominen kääntyvä tuoli]: kaareva ääriviivatyötuoli, mukautuu kehon linjoihin, tyynyyn ja selkänojaan, joka on täytetty erittäin joustavalla sienellä, mikä tekee työskentelystä mukavampaa ja istuvampaa vapautuspainetta.
Helppo asentaa: Premium PU -kääntyvässä tuolissa on vakaa, yksilöllinen laatikko, jossa on asennusohjeet ja asennustarvikkeet. Tämä asennus kestää vain 10 minuuttia ja se on helppo asentaa.
Laaja käyttö: Modernia minimalistista kääntyvää tuolia voidaan käyttää missä tahansa sisäympäristössä. Voidaan käyttää tietokonetuolina, henkilökunnan tuolina, nuorisotuolina, meikkituolina. Samalla se on myös hyvä kiitospäivä, joululahja.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.