FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
14 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Suuri teho 50000 mAh Qualcomm 3.0 -pikalataustoiminnolla ja PD Power Deliveryllä.

Tehokas varavirtalähde, jonka kapasiteetti on 50000 mAh, tarjoaa jatkuvan energiansyötön. Sinun ei enää tarvitse huolehtia tabletin tai älypuhelimen akun loppumisesta matkoilla. Laite on kevyt ja pieni, joten se mahtuu helposti käsimatkatavaroihin. Laadukas polymeeriakku tarjoaa vakaan suorituskyvyn, pitkän käyttöiän ja turvallisuuden.

• Suuri kapasiteetti 50000 mAh
• Qualcomm 3.0 22.5W nopea lataus
• Virransyöttö PD20W
• Oppo Vooc -tekniikka
• Huawei SPC -tekniikka
• Tuloliittimet: micro USB 5V-2A, 9V-2A; Tyyppi C 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A; Salama 5V-2.4A
• Lähtöliittimet: USB QC3.0: 5V-3A, 9V-2A, 12V-1.5A; Tyyppi C PD: 5V-3A, 9V-2.22A, 12V-1.66A
• Polymeeriakku
• Ohut ja kevyt muotoilu
• Klassinen, minimalistinen muotoilu

Välitön energian lisäys
Powerbank Tracer on varustettu modernilla PowerDelivery 3.0 -tekniikalla ja Qiuck-latauksella 22,5 W, jonka ansiosta voit ladata Powerbankin samanaikaisesti pistorasiasta ja ladata mobiililaitteita: tabletti tai älypuhelin Powerbankista. Tämä tekniikka säätää myös virtalähteen ja ladattavan laitteen välillä lähetettävän virran ja virran sopivan arvon siten, että latausprosessi on mahdollisimman lyhyt ja samalla turvallinen laitteelle.

Tehoa sormiesi ulottuvilla
Kun Tracer-varavirtalähde on mukanasi, sinun ei tarvitse huolehtia älypuhelimesi akun varaustason laskusta. Käytä tablettiasi vapaasti, katsele elokuvia liikkeellä ollessasi, kuuntele musiikkia ja kytke kannettava Tracer-akku aina kun tarvitset sitä ja jatka matkaa. Unohda energian pudotuksen aiheuttamat rajoitukset, sinun ei enää tarvitse huolehtia virran saatavuuden puutteesta riippumatta siitä, missä olet.

Kätevä USB-C-liitin
Tracer-virtapankki on varustettu modernilla USB-C-lähdöllä, mikä tekee laitteen liittämisestä nopeaa ja helppoa. Sinun ei tarvitse tarkistaa, kumpi puoli liittimestä on yläpuoli ja kumpi alapuoli, koska USB-C-liitin on käännettävissä mukavuuden vuoksi. Tämän tyyppinen liitin tarjoaa myös enemmän tehoa verrattuna aiempien sukupolvien USB-liittimiin, mikä nopeuttaa latausprosessia.

Turvallisuuden takaaminen
Tässä mobiililaturissa käytetyt korkealaatuiset polymeerikennot tekevät laitteesta paitsi erittäin tehokkaan, myös turvallisen käyttää, mikä on vahvistettu laboratoriotesteissä. Klassinen muotoilu, pienet mitat ja korkea työn laatu houkuttelevat vaativampia käyttäjiä.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.