FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
22 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Ensiluokkainen 3-osainen keittoastiasarja

9,84 € /kappale veroton hinta

Suositeltu vähittäishinta: 19,68 €


Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
5 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm7326
Viimeisin päivitys
4 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Tutustu kulinaarisen taiteen uusiin ulottuvuuksiin tällä poikkeuksellisella 3-osaisella premium-astiasarjalla, joka on pakollinen jokaisessa modernissa keittiössä. Setti koostuu tyylikkäästä ja toimivasta kannellisesta pannusta ja kahdesta erikokoisesta pannusta, joten se on täydellinen valinta kaikenlaisten ruokien valmistukseen, olipa kyseessä hidas kypsennys, paistaminen tai nopea paistaminen.

Tärkeimmät ominaisuudet:

Materiaali: Valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, joka takaa pitkän käyttöiän ja korroosionkestävyyden. Kolmikerroksinen substraatti tarjoaa erinomaisen lämmönjaon, mikä estää ruoan ali- tai ylikypsennyksen.

Kansipannu: Ihanteellinen koko keittoihin, kasvisruokiin ja hitaasti kypsennettyihin ruokiin. Lämmönkestävän lasikannen avulla voit tarkkailla ruokaa kypsennyksen aikana, kun taas höyrynpoistoportti estää ylikiehumisen.

Pannut: Kaksi eri kokoa kaikkiin tarpeisiisi. Suurempi pannu sopii täydellisesti lihan ja suurempien annosten paistamiseen, kun taas pienempi on ihanteellinen nopeisiin aamiaisiin, kuten muniin tai pannukakkuihin.

Ergonomiset kahvat: Kaikissa astioissa on ergonomiset, kuumuutta kestävät kahvat, jotka takaavat mukavan ja turvallisen käytön.

Puhdistus ja huolto: Helppo puhdistaa ja astianpesukoneen kestävä, mikä helpottaa jokapäiväistä käyttöä.

Universaali yhteensopivuus: Sopii induktio-, kaasu-, sähkö- ja keraamisiin keittopintoihin, joten se sopii mihin tahansa keittiöön.

Tyylikäs ilme: Moderni ja tyylikäs muotoilu, joka sopii mihin tahansa keittiötyyliin.

Ihanteellinen valinta: Tämä setti on täydellinen lahja vastaparille, kodin avajaisiin tai jopa oman keittiön varusteiden päivittämiseen. Ensiluokkainen laatu ja monipuolisuus takaavat, että nämä astiat ovat suosikkisi pitkällä aikavälillä.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.