FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
25 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Materiaali seosteräs SS316
Brand PreSols - Ennaltaehkäisevät hygieniaratkaisut
Tuotteen mitat P x L x K 30 x 30 x 100,3 cm
Tietoja tästä tuotteesta
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu uudelleentäytettävä pullo sisältää 1000 ml kapasiteettia puhdistusnesteille TAI geeleille
Ruostumaton teräs - kestävä, tukeva ja turvallinen
Poljinkäyttöinen - helppokäyttöinen, hygieeninen ja kosketusvapaa/ HFFREE
Helppo asennus ilman huoltoa
Ylivoimainen käyttö ja viimeistely - Ihanteellinen huippuluokan käyttöön, mukaan lukien ravintoloissa, hotelleissa, vähittäiskaupassa, toimistossa

Jalkapolkimen annostelija
Laadukas ja tyylikäs puhdistusasema, jossa on tyylikäs mattapintainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu viimeistely. Desinfiointiasema toimii jalkapolkimella. Poljinjärjestelmä on hygieeninen käyttää, ilman kontaminaatioriskiä. Täysin mekaaninen, sekä sisä- että ulkokäyttöön. Ei vaadi huoltoa tai pistorasiaa.

1000 ml: n kapasiteetin täyttö mahdollistaa 650 annostelua ennen kuin ne on täytettävä uudelleen. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu uudelleentäytettävä pullo toimitetaan aseman mukana. Tuotteella on vakaa pohja, joka varmistaa, että se ei kallistu tai putoa. Tuotteella on ylivoimainen toiminta ja viimeistely.

Puhdistusasema on ihanteellinen huippuluokan käyttöön, mukaan lukien ravintolat, hotellit, vähittäiskauppa, toimisto ja muut asiakas- / asiakaspaikat. Yksinkertainen DIY-kokoonpano- ja asennusprosessi, tuotteen mukana toimitettu ohjekirjanen.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.