FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
20 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Yksikköhinta 25 PLN netto, minimitilaus 40 kpl

PUINEN KALASTUSPELI - MAGNEETTI

Lapset voivat leikkiä yksin, ystävien tai vanhempien kanssa. He voivat vuorotellen kalastaa, kilpailla siitä, kuka voi saada suuremman saaliin, tai yksinkertaisesti luoda omia ainutlaatuisia haasteitaan. Lelu stimuloi mielikuvitusta, kehittää käden ja silmän koordinaatiota ja motorisia taitoja.
Kaikki osat on valmistettu korkealaatuisesta puusta, ne on kiillotettu huolellisesti ja niissä on sileät pyöristetyt reunat halkeilun estämiseksi. Ne ovat myös erittäin kevyitä ja helppoja käsitellä. Jokainen kala voidaan sijoittaa kätevästi pieneen kahvaan ja piilottaa lajittelulaatikkoon.

Peli on helppo tallentaa.

Magneettinen kalastuspeli: Tämä yksinkertainen ja söpö kalastuspeli tarjoaa tuntikausia viihdettä yli 3-vuotiaille lapsille.

Voit leikkiä "paljaasta puusta" valmistetulla lelulla tai voit käyttää erityistä paperipäällystettä, joka jäljittelee lampia!

MUKANA MONIA ESINEITÄ – magneettikalastuspelisetti sisältää monia mielenkiintoisia elementtejä, kuten magneettikaloja, palloja, pihtejä, tikkuja ja hiekkalaatikon, johon pyydetyt kalat sijoitetaan.

SISÄLLY HINTAAN:
puulevy
Järjestäjä
9 kalaa magneetilla
28 BB:tä
sauva
pihdit
Tikkuja



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.