WELCOME SUMMER
-35%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Pullotetut juomajuomat Maku Halpa Hinta Päivittäinen Juoma Energiajuoma Prime Drink myytävänä edulliseen energiaan

1,90 € /pullo veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
10 pulloa
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Latvia
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
7 päivää
EAN:
4549292009064
Viimeisin päivitys
4 viikkoa sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

"Prime Hydration" näyttää olevan tuotemerkki tai tuotenimi, joka liittyy energia- tai nesteytysjuomiin, mutta viimeisimmän päivitykseni jälkeen ei ole saatavilla tarkkoja tietoja tuotteesta, jolla on tarkka nimi. Energiajuomat ja nesteytysjuomat ovat kuitenkin melko yleisiä markkinoilla, ja ne tarjoavat erilaisia formulaatioita, jotka on suunniteltu lisäämään energiaa tai täydentämään nesteitä ja elektrolyyttejä.

Energiajuomat sisältävät tyypillisesti kofeiinia ja muita piristeitä sekä sokereita ja erilaisia vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka antavat nopeaa energianlisäystä. Toisaalta nesteytysjuomat keskittyvät täydentämään fyysisen toiminnan tai kuuman sään aikana hikoilun seurauksena menetettyjä nesteitä ja elektrolyyttejä.

Kun harkitset energiajuomaa tai nesteytysjuomaa, on tärkeää tutkia ainesosat ja ravintoarvotiedot ymmärtääksesi, mitä kulutat. Joitakin tärkeitä huomioitavia tekijöitä ovat:

Kofeiinipitoisuus: Energiajuomat sisältävät usein korkeita kofeiinipitoisuuksia, jotka voivat vaikuttaa yksilöihin eri tavalla ja voivat aiheuttaa sivuvaikutuksia, jos niitä käytetään liikaa.

Sokeripitoisuus: Monet energiajuomat sisältävät runsaasti sokeria, mikä voi edistää painonnousua ja muita terveysongelmia, jos niitä käytetään liikaa.

Elektrolyytit: Nesteytysjuomat voivat sisältää elektrolyyttejä, kuten natriumia, kaliumia ja magnesiumia, jotka auttavat korvaamaan hikoilun kautta menetettyä.

Muut ainesosat: Tarkista juoman sisältämät ylimääräiset vitamiinit, kivennäisaineet tai yrttiuutteet ja harkitse, kuinka ne voivat vaikuttaa terveyteen tai suorituskykyyn.

On aina hyvä idea juoda tämäntyyppisiä juomia kohtuudella ja ottaa huomioon yksilölliset terveystarpeesi ja herkkyytesi. Jos olet epävarma tietystä tuotteesta tai sen ainesosista, neuvottelemalla terveydenhuollon ammattilaisen kanssa voi saada henkilökohtaista ohjausta.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.