FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
14 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

PUUTARHALETKU

Letku saatavana VIHREÄNÄ tai SINISENÄ. + monitoiminen suihke ILMAINEN!

(valittu väri tulee ilmoittaa vain oston jälkeen saatavilla olevassa Allegro-lomakkeessa - myyjälle annettavat tiedot, jos valittua väriä ei ole tai tietoja ei ole, lähetetään satunnainen väri)

Muita letkupituuksia ja monia muita mielenkiintoisia asioita on saatavilla muissa huutokaupoissamme tai "kaikki myyjän tuotteet" -välilehdellä. Se on innovatiivinen puutarhaletku, joka ulottuu automaattisesti veden vaikutuksesta 3 kertaa alkuperäisestä pituudestaan! Jo kyllästynyt raskaisiin ja kierrettyihin puutarhaletkuihin ei ole käytännöllistä käyttää, niitä on vaikea venyttää, ne taipuvat ja puhkaisevat tai estävät vedenpaineen, joka keskeyttää työn. Letku joustavaa polyesteriteippiä, lateksia ja ABS-muovia.

Tämä yhdistelmä antaa sinulle keveyden ja pienen tilavuuden ja painon tuotteesta. Letku avautuu itsestään, sinun tarvitsee vain liittää vesivirta. Kun käärme on sammutettu, käärme palaa alkuperäiseen asentoonsa. Ihanteellinen kaikkiin kotitalous- ja puutarhatöihin! Välttämätön kodin autotallissa, kastelu, kastelu, puutarhan kastelu, auton, terassin, lattian, maton pesu. Letku toimii vedenpaineella 1,5 - 7 bar (normaali vedenpaine taloissa on 2-3 bar)
Lisäksi letkut voidaan yhdistää toisiinsa! (liitin liitäntää varten ILMAINEN mukana). Lisäksi sarja sisältää monitoimisen sprinklerin, jossa on 7 tilaa ja lukitustoiminnon.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.