FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
10 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Pyöräteline GoPro Hero 12 11 10 9 8 7 DJI Action SJ7 SJ6 kameroille

3,09 € /kappale veroton hinta
OLEN TILAAMASSA

Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Puola
Tavararyhmä
Uusi  
Tuotemerkit
ACTION - DJI - GoPro - Xiaomi
SKU:
70208
EAN:
5905601810469

Ottaa yhteyttä Soita

Pyöräteline GoPro Hero 12 11 10 9 8 7 DJI Action SJ7 SJ6 kameroille - kuvaus

GoPro-toimintakameran pyöräteline ohjaustankoon Tuotekuvaus + kohokohdat

Tärkeimmät ominaisuudet: Tuotetyyppi: Polkupyörän ohjaustangon kiinnike Materiaali: ABS + nailon + alumiini Paino: 52g Asennuspaikka: Ohjaustanko / tanko / kaide, halkaisija 20-30 mm Säätö: 360 astetta Yhteensopivuus: Kamerat, toimintakamerat Asennus: Yleiskierre toimintakameroiden asentamiseen Vedenpitävä: Kyllä Koko kahvan korkeus: 70 mm Kätevä: Nopea purkaminen ja kokoaminen, työkaluja ei tarvita Kestävä: Pitää laitteen tukevasti ja vakaasti Sarja sisältää: 1x ohjaustangon kiinnitys, 2x kiinnitysruuvi, 1x liukumaton tyyny
Moottoripyörän, moottoripyörän, skootterin tai polkupyörän ohjaustangon kiinnike on välttämätön laite jokaiselle ulkoilun, kuten pyöräilyn, moottoripyörän tai skootterin, ystävälle. Valmistettu poikkeuksellisen laadukkaista materiaaleista, se täyttää odotuksesi. Olipa sinulla toimintakamera, DSLR, GoPro, SJCAM tai jopa puhelimen pidike (puhelimen pidike ei sisälly toimitukseen) - tämä modulaarinen järjestelmä pystyy toimimaan niiden kanssa. Suunniteltu useimmille markkinoilla oleville kameroille, gimbaaleille ja muille valokuvaus- ja videolaitteille.
Mukavuus ja turvallisuus Käyttöturvallisuus varmistetaan liukumattomilla tyynyillä (1), jotka eliminoivat kahvan liikkumisriskin. Kestävät ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruuvit (2) takaavat kestävyyden ja pitkän käyttöiän.
360 asteen kääntyvä pää Pyörätelineessä on 360 astetta kääntyvä pää, jossa on lukko 90 asteen välein. Asento lukitaan kiristämällä säätöruuvia ruuvimeisselillä, mikä takaa asennon vakauden. Ruuvi on peitetty tiivisteellä ohjaustangon suojaamiseksi naarmuilta!
Laaja käyttöalue Pidätpä sitten pyöräilystä, moottoripyörästä tai skuuttauksesta, tämä teline mukautuu täydellisesti tarpeisiisi. Pidikkeeseen voit sijoittaa toimintakamerat m.in.: GoPro - Hero 12, Hero 11, Hero 10, Hero 9, Hero MAX, Hero 8, Hero 7 (musta, hopea, valkoinen), Hero : 6, 5, 4, 3+, 3, 2, 1, Hero 2018 Fusion, SESSION, HERO+, Moottoriurheilu, Surffata, Alasti, Klassinen SJCAM - SJ9 Strike, SJ8 PRO, PLUS, ILMA, SJ7 tähti, (SJ7000), SJ6 legenda, (SJ6000), SJ5000+, SJ5000 SJ4000 Xiaomi - Yi, Yi 2, Mijia 4K Dji - Toiminta 2, Dji Toiminta 3, Dji Toiminta 4, Osmo Toiminta Muut laitteet - esim. älypuhelimet, kamerat, GPS-navigointi (HUOMIO! vaativat lisäkiinnikkeitä - eivät sisälly toimitukseen) Kiinnitä laite telineeseen asettamalla se erityiskoteloon/pidikkeeseen, jossa on tavallinen toimintakamerateline (ei sisälly toimitukseen).
Yksinkertainen ja nopea kiinnitys Tämä kiinnike on suunniteltu mukavuutta ajatellen. Purkaminen ja kokoaminen ovat erittäin yksinkertaisia eivätkä vaadi työkalujen käyttöä. Löysää vain kiinnitysnuppia laitteen kiinnittämiseksi tai poistamiseksi.
Alogy on dynaaminen puolalainen tuotemerkki, joka erottuu markkinoilla edistyneen innovaationsa ja jokaisen yksityiskohdan huomioimisen ansiosta. Alogyn intohimona on luoda moderneja ratkaisuja jokapäiväisiin tarvikkeisiin, ja se pyrkii jatkuvasti tarjoamaan asiakkailleen ainutlaatuisen kokemuksen, jossa yhdistyvät erinomainen laatu, alkuperäinen muotoilu ja toiminnallisuus korkeimmalla tasolla. Olemme ylpeitä siitä, että brändimme ei ainoastaan toimita poikkeuksellisen laadukkaita tuotteita, vaan luo myös positiivisen ostokokemuksen. Tavoitteenamme on rakentaa pitkäaikaisia suhteita asiakkaisiimme, jotka ovat liiketoimintamme sydän ja sielu. Heidän palautteensa ja tukensa ansiosta pystymme jatkuvasti kehittämään ja mukauttamaan tuotteitamme heidän tarpeisiinsa.

Usein Kysytyt Kysymykset Soveltuuko tämä kiinnike asennettavaksi vain polkupyörän ohjaustankoon?
Ei, teline on suunniteltu pääasiassa asennettavaksi polkupyörän ohjaustankoon, mutta se sopii erinomaisesti myös moottoripyörän ohjaustankoon, skoottereihin ja muihin elementteihin, joiden halkaisija on 20-30 mm.
Onko tässä pidikkeessä muita varsimoduuleja?
Kyllä, siinä on kaksi ylimääräistä varsimoduulia, joiden avulla voit asentaa kameran eri kokoonpanoihin, mikä antaa sinulle vapauden luoda erilaisia kuvia.
Onko tämä kiinnike helppo koota?
Kyllä, kokoonpano on hyvin yksinkertainen eikä vaadi lisätyökalujen käyttöä.

Kaikki käden ulottuvilla! Tutustu muihin tarjouksiimme ja valitse sinulle sopivat lisävarusteet. Muistaa! Löydät useita lisävarusteita, kuten: karkaistu lasi, pidikkeet, autolaturit, FM-lähettimet, kaapelit tai kuulokkeet.


Maksutavat

  • Siirto
  • Käteinen
  • Verkkomaksut
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Toimitusmenetelmät

  • Kotimaan toimitus
  • Kansainvälinen toimitus

Tukkukauppiaan muut tarjoukset

Muut tarjoukset tässä kategoriassa

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.