FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
20 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Jatkojohto | 6 paikkaa | 1.8m | Harmaa
Jatkojohto | 6 paikkaa | 1.8m | Harmaa
Yksi nauha, monia mahdollisuuksia

Etsitkö tapaa liittää useita laitteita yhteen virtalähteeseen, jonka avulla voit järjestää kaapeleita esimerkiksi pöydän alle, television taakse tai keittiöön? Tai ehkä järjestät työpaikan itsellesi ja työntekijöillesi esimerkiksi toimistossa tai työpajassa? Paras ratkaisu on jatkojohto, jota on saatavana useina versioina, joiden avulla voit valita odotuksiasi parhaiten vastaavan.

Quick Switch ja työskentelet sujuvasti

Tuotteistamme löydät nauhoja, joissa on eri määrä pistorasioita ja kaapelien pituuksia, ja tämä takaa oikean valinnan. Käytännöllinen elementti on sisäänrakennettu taustavalaistu pikakytkin, joka toimii täydellisesti jalkakytkimenä - kun se syttyy, voit olla varma, että laitteesi saavat annoksensa energiaa.

Tyylikäs muotoilu mukavuuttasi varten

Jalkalista sopii täydellisesti sisätiloihin, joiden joukkoon sijoitat sen. Tämä on mahdollista m.in klassisen valkoisen kotelon ansiosta. Suunnittelimme sen uusimpien trendien perusteella yhdistämällä eleganssin käytön yksinkertaisuuteen. Tee yksinkertaisimmista jokapäiväisistä esineistä sulautuvia yhteen harmonian luomiseksi.

Sinun ja läheistesi turvallisuus on meille tärkeää

Suojataksemme sinua ja muita jatkojohtoon kytkettyjen laitteiden käyttäjiä olemme varustaneet sen seuraavilla suojauksilla:
Suojaava suljin kaikissa pistorasioissa suojaamaan lapsilta on erityisen tärkeää paikoissa, joissa lapset ovat erottamaton osa elämää,
Valmistettu palamattomasta PP-materiaalista,
Kolmannen osapuolen vastuuvakuutus.
Hanki lisätilaa

Tiedämme, että yhä useammista laitteista on tulossa SMART-laitteita, ja olemme hyvin tietoisia kotona tai toimistossa tarvittavien kaapeleiden ja laturien määrästä. Tavallisten koti- tai toimistolaitteiden lisäksi yhdistämme virtalähteeseen, esimerkiksi bluetooth-kuulokkeisiin, jotka ovat saavuttaneet valtavan suosion. Esitetyn Qoltec-nauhan mallin avulla voit järjestää tilan niin, että kaapeleiden valtavuus ei häiritse estetiikan tunnettasi.

Nauhassa on kahvat, joiden ansiosta voit helposti sijoittaa sen pystysuoraan (esim. seinälle) tai vaakasuoraan (esim. pöydän alle) kokoonpanoon, mikä piilottaa ylimääräiset kaapelit ja järjestää tilasi paremmin.

E-pistorasioiden lukumäärä: 6
Johdon pituus: 1,8 m
Pistoke: Eurooppalainen
Turvallisuus / Suodattimet: Lapsiystävällinen
Kytkin: Kyllä
Asennus: Alusta, seinä
Väri: Harmaa
Mitat: 355 x 63 x 40 mm
Paino: 0,507 kg
Muut parametrit:
- Suurin kuorma: 16A / 230V / 3680W

- Täyttää EU:n asetuksen 2002/96/EY vaatimukset



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.