FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Radioasemasarja CB TTi TCB-550 + Antena PNI ML100

57,42 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
1 kappale
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
TTI-PACK13
EAN:
5949066504839
Viimeisin päivitys
10 kuukautta sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Laillinen teho 4W
Radioasema CB TTi TCB-550 noudattaa Romaniassa voimassa olevaa lainsäädäntöä, joka on yhdenmukaistettu eurooppalaisten normien mukaisesti, ja sen suurin sallittu oikeudellinen teho on 4 W.

Automaattinen squelch - DSS
Yksi Romanian ja Euroopan myydyimmistä asemista, se loistaa pienellä koollaan, helppokäyttöisyydellään ja erinomaisella suorituskyvyllään sekä vastaanotossa että lähetyksessä infotrafic-kanavilla eikä vain.

Monikaistainen
Asema noudattaa voimassa olevia eurooppalaisia normeja ja mahdollistaa viestinnän 40 kanavalla 27 MHz: n kaistalla, jota käytetään infotraficiin.

40 kanavaa
Asema noudattaa voimassa olevia eurooppalaisia normeja ja mahdollistaa viestinnän 40 kanavalla 27 MHz: n kaistalla, jota käytetään infotraficiin.

FM/AM
TTi TCB-550 -radioasema mahdollistaa viestinnän molemmilla taajuustyypeillä: AM ja FM. Se on myös varustettu nopealla kansainvälisten hätä- ja infotrafic-kanavien valitsimella, nimittäin 9-19.

4-nastainen mikrofoni
Radioviestintä tapahtuu simplex-järjestelmässä mikrofonin ja kaiuttimen avulla: yksi puhuu ja muut kuuntelevat. Mikrofoni on normaalikokoinen, helppo käsitellä ja se on elektreettityyppinen 4-nastaisella liittimellä.

Cb PNI ML100 -antennin suorituskyky
Tuotteen suorituskyky liittyy läheisesti teknisiin ominaisuuksiin, joita antennilla on ihanteellisissa kokoonpano- ja käyttöolosuhteissa: SWR < = 1,0, suurin käytetty teho 400 W, impedanssi 50 ohmia, ruostumaton teräs jne.

Viestinnän etäisyys
Viestintäetäisyys on toinen ratkaiseva tekijä CB-antennin hankinnassa ja käytössä. Siten enintään 12 km: n tiedonsiirtoetäisyys saavutetaan ihanteellisissa työolosuhteissa: kalibroitu antenni, avoin kenttä ilman esteitä, asema, jonka suurin laillisesti sallittu teho on 4 W ja vakiovastaanotto. Kaikki esteet, kuten: kukkulat, vuoret, rakennukset, seinät, voivat johtaa tämän etäisyyden pienenemiseen.

Antennin pituus
Antennin pituus on erittäin tärkeä tekijä, joka voi vaikuttaa viestintäetäisyyteen. Siten mitä pidempi antenni, sitä suurempi kantama. PNI ML100 -antennin pituus on 110 cm (mukana magneettinen pohja).

Magneettinen pohja
Pakkauksen 120/PL magneettinen pohja on varustettu 4 m: n kaapelilla, joka riittää antennin sijoittamiseen kupoliin, sen halkaisija on 125 mm ja tehokas magneetti, joka antaa antennille vakauden jopa suurilla nopeuksilla.

Täydellinen paketti
Tämä sarja on valmis koottavaksi pakkauksessa: antenni, magneettinen pohja kaapelilla ja PL259-liitäntä, imbus kalibrointia varten. Sinun tarvitsee vain asentaa antenni magneettiseen alustaan, kytkeä se CB-radioasemaan ja tehdä siitä kalibrointi, jotta sitä voidaan käyttää parhaalla mahdollisella suorituskyvyllä.Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.