FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Radioasemasarja CB TTi TCB-550 + antenni PNI Extra 45

62,36 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
1 kappale
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
TTI-PACK24
EAN:
5949066505492
Viimeisin päivitys
10 kuukautta sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Laillinen teho 4W

Radioasema CB TTi TCB-550 noudattaa Romaniassa voimassa olevaa lainsäädäntöä, joka on yhdenmukaistettu eurooppalaisten normien mukaisesti, ja sen suurin sallittu oikeudellinen teho on 4 W.

Automaattinen squelch - DSS

Yksi Romanian ja Euroopan myydyimmistä asemista, se loistaa pienellä koollaan, helppokäyttöisyydellään ja erinomaisella suorituskyvyllään sekä vastaanotossa että lähetyksessä infotrafic-kanavilla eikä vain.

Monikaistainen

Asema noudattaa voimassa olevia eurooppalaisia normeja ja mahdollistaa viestinnän 40 kanavalla 27 MHz: n kaistalla, jota käytetään infotraficiin.

Mobiiliasema

Yksi arvostetuimmista asemista loistaa pienellä koollaan, helppokäyttöisyydellään ja erittäin hyvällä suorituskyvyllään sekä vastaanotossa että säteilyssä infotrafic-kanavilla eikä vain.

40 kanavaa

Asema noudattaa voimassa olevia eurooppalaisia normeja ja mahdollistaa viestinnän 40 kanavalla 27 MHz: n kaistalla, jota käytetään infotraficiin.

FM/AM

TTi TCB-550 -radioasema mahdollistaa viestinnän molemmilla taajuustyypeillä: AM ja FM. Se on myös varustettu nopealla kansainvälisten hätä- ja infotrafic-kanavien valitsimella, nimittäin 9-19.

4-nastainen mikrofoni

Radioviestintä tapahtuu simplex-järjestelmässä mikrofonin ja kaiuttimen avulla: yksi puhuu ja muut kuuntelevat. Mikrofoni on normaalikokoinen, helppo käsitellä ja se on elektreettityyppinen 4-nastaisella liittimellä.

Huomaamaton ja tehokas

PNI Extra 45 -antenni on pienin CB-antenni (sen korkeus on vain 45 cm), joka voidaan asentaa sekä autoihin että pakettiautoihin tai minibusseihin. Sen pieni koko tekee siitä melkein huomaamattoman ja sekoittaa sen helposti radioantenniin. Keskimääräinen vastaanottoetäisyys on 10 km.

Helppo asennus ja kalibrointi

PNI Extra 45 -antenni on helppo asentaa yksinkertaisesti ruuvaamalla korva auton kupoliin kiinnitettyyn magneettiin, mutta myös kalibroida kiertämällä kärkeä ruuvilla, kunnes saavutetaan haluttu suorituskyky. On suositeltavaa, että antennin säätö / kalibrointi suoritetaan erikoistuneen henkilöstön kanssa siihen liittyvillä laitteilla.

Melunvastainen muotoilu

PNI Extra 45 -antennissa on erityinen melunestorakenne, jonka avulla ilma liukuu korvan ympäri ja eliminoi tuulen kohinan.Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.