FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Radioasemasarja CB TTi TCB-550 + antenni PNI ML70

57,42 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
1 kappale
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
TTI-PACK9
EAN:
1094922159044
Viimeisin päivitys
10 kuukautta sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Radioasema CB TTi TCB-550 noudattaa Romaniassa voimassa olevaa lainsäädäntöä, joka on yhdenmukaistettu eurooppalaisten normien mukaisesti, ja sen suurin sallittu oikeudellinen teho on 4 W.

Laillinen teho 4W

Automaattinen squelch - DSS

Yksi Romanian ja Euroopan myydyimmistä asemista, se loistaa pienellä koollaan, helppokäyttöisyydellään ja erinomaisella suorituskyvyllään sekä vastaanotossa että lähetyksessä infotrafic-kanavilla eikä vain.

Asema noudattaa voimassa olevia eurooppalaisia normeja ja mahdollistaa viestinnän 40 kanavalla 27 MHz: n kaistalla, jota käytetään infotraficiin.

Monikaistainen

Mobiiliasema

Yksi arvostetuimmista asemista loistaa pienellä koollaan, helppokäyttöisyydellään ja erittäin hyvällä suorituskyvyllään sekä vastaanotossa että säteilyssä infotrafic-kanavilla eikä vain.

Asema noudattaa voimassa olevia eurooppalaisia normeja ja mahdollistaa viestinnän 40 kanavalla 27 MHz: n kaistalla, jota käytetään infotraficiin.

40 kanavaa

FM/AM

TTi TCB-550 -radioasema mahdollistaa viestinnän molemmilla taajuustyypeillä: AM ja FM. Se on myös varustettu nopealla kansainvälisten hätä- ja infotrafic-kanavien valitsimella, nimittäin 9-19.

Radioviestintä tapahtuu simplex-järjestelmässä mikrofonin ja kaiuttimen avulla: yksi puhuu ja muut kuuntelevat. Mikrofoni on normaalikokoinen, helppo käsitellä ja se on elektreettityyppinen 4-nastaisella liittimellä. 

4-nastainen mikrofoni

Antennin suorituskyky

Tuotteen suorituskyky liittyy läheisesti teknisiin ominaisuuksiin, joita antennilla on ihanteellisissa kokoonpano- ja käyttöolosuhteissa: SWR < = 1,1, suurin käytetty teho 200 W, impedanssi 50 ohmin vastus, ruostumaton teräs jne.

Viestintäetäisyys on toinen ratkaiseva tekijä CB-antennin hankinnassa ja käytössä. Siten suurin viestintäetäisyys 9 km tai enemmän saavutetaan ihanteellisissa työolosuhteissa: kalibroitu antenni, avoin kenttä ilman esteitä, asema, jonka suurin laillisesti sallittu teho on 4 W ja vakiovastaanotto. Kaikki esteet, kuten: kukkulat, vuoret, rakennukset, seinät, voivat johtaa tämän etäisyyden pienenemiseen.

Viestinnän etäisyys

Pituus

Antennin pituus on toinen erittäin tärkeä tekijä, joka voi vaikuttaa viestinnän etäisyyteen liikenteessä. Siten mitä pidempi antenni, sitä suurempi on tiedonsiirtoetäisyys / kantama.

Tämän paketin magneettinen pohja on varustettu 4 m: n kaapelilla, joka riittää antennin sijoittamiseen kupoliin, ja halkaisija 145 mm tehokkaalla magneetilla, joka antaa antennille vakauden jopa erittäin suurilla nopeuksilla.

Mukana toimitettu magneettinen pohjaIlmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.