FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

RAVITSEE KEHON LUONNOLLISIA MAITOJA

Kehon maito on kerman analogi, sillä on samat ominaisuudet, sillä on nestemäisempi rakenne. Toisin kuin voiteet, maidon vähemmän rasvaa ravitsee, kosteuttaa ihoa ja halkaisee ohuen kerroksen tukkimatta huokosia. Kevyellä ja herkällä rakenteella voide levitetään helposti iholle, imeytyy nopeasti eikä jätä tahmeaa kerrosta. Kaikkien kehon ominaisuuksien vuoksi maitoa käytetään usein kesällä ja aamulla, koska sinun ei tarvitse odottaa, kunnes se imeytyy.

INCI: Aqua, Flores Centaureae cyanus -vesi, Rosa gallica L. -vesi, Pinus silvestris -vesi, Salvia officinalis -vesi, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) -lehtigeeli, Gliceril-sitraatti, laktaatti, linoleaatti, oleaatti, gliceriini, vehnäproteiini, natriumlaktaatti, Ribes Nigrum (mustaherukka) siemenöljy, Prunus armeniaca -siemenöljy, Vitis vinifera -öljy, Xantan-kumi, Jasminum grandiflorum -eteerinen öljy, Lippia Citriodora -lehtien eteerinen öljy, Palmarosa-eteerinen öljy, tokoferyyliasetaatti, allantoiini, Сеntaurea cyanus -uute, Betula-uute, lakritsiuute, Tussilago farfara -uute, Rosa cinnamomea -uute, sitruslimoniuute, Rubur idaeus -uute, Rubus chamaemorus -uute, Amaranthus cruentus -uute, bentsyylialkoholi, kaliumsorbaatti.

Öljyihin ja uutteisiin perustuvalla nuorentavalla vartalovoiteella on todella maaginen vaikutus ihoon, kosteuttaa, virkistää ja pehmentää. Maito palauttaa orvaskeden aggressiivisten ympäristövaikutusten jälkeen, sillä on anti-inflammatorisia, pehmentäviä, anti-allergisia ja haavan parantavia vaikutuksia. Aloe Vera -geeli virkistää ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa, tunkeutuu syvälle ihoon ja tuottaa siten solujen uudistumista. Vehnäproteiinilla on samanlainen proteiinikoostumus kuin iholla, se auttaa makeuttamaan sen mikroreliefiä. Tarjoaa ihon aktiivista ravintoa, poistaa kuorinnan. Mustaherukkaöljy palauttaa ihon suojakerroksen, toimittaa tehokkaasti kosteutta syvimpiin kerroksiin ja pitää ne siellä poistaen kuorinnan. Aprikoosinsiemenöljy parantaa verenkiertoa ja stimuloi kollageenin tuotantoa. Eteeriset jasmiini- ja palmarosaöljyt kosteuttavat ja ravitsevat ihoa ja edistävät solujen nopeaa uudistumista. E-vitamiini estää ihon ikääntymistä, lisää sen elastisuutta, normalisoi lipiditasapainoa. Vadelmien ja mulperiuutteet hidastavat ihon ikääntymisprosessia, suojaavat sitä edelleen ultraviolettisäteilyn kielteisiltä vaikutuksilta.

KÄYTTÖTAPA:
Ulkoiseen käyttöön. Levitä pieni määrä maitoa puhtaalle, kuivalle iholle pyörivin liikkein, jakaen tasaisesti ohuen kerroksen.

SÄILYTYSOLOSUHTEET:
Säilytä +5 - +25 g: n lämpötilassa.

PAKKAUS: 200 ml

ELÄMÄ: 1 vuosi, 3 kuukautta. Avaamisen jälkeen



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.