FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

S8 Ultra täysi sarja valkoinen

11,61 € /kappale veroton hinta

Suositeltu vähittäishinta: 23,22 €


Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
5 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
Tuotemerkit
TENNIS
SKU:
holm8136
Viimeisin päivitys
4 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Toinen markkinoilla oleva älykello, S8 Ultra Full Set on valkoinen - 7 erilaista hihnaa, yksi jokaiselle viikonpäivälle! Tämä on erinomainen laite, jolla on paljon terveys- ja kunto-ominaisuuksia.
 
Bluetooth-puhelut
Sport-tila
Älykkäät ilmoitukset
Terveysominaisuudet

Suunnittelu ja näyttö
Älykellossa on litteä sinkkiseosrunko, joka on ennustettu muotoilu 8-sarjan malleille. S8 Pro Maxin mitat ovat 46.0mm x 31.50mm x 9.65mm, siinä on metallikehys, jossa on kruunupainike ja pillerin muotoinen painike sivulla. Laite painaa vain noin 51 grammaa ja on varustettu urheilullisella hihnalla.
Siinä on korkean resoluution kosketusnäyttö, jossa on 2.02 tuuman IPS LCD -näyttö. Sen resoluutio oli 240 x 280 pikseliä, hyvä väritarkkuus ja laajat katselukulmat. Siinä on ohut musta kehys ja 2.5D-karkaistu lasisuoja.
Sen koko runko on kompakti ja täysin vedenpitävä IP68-luokituksella. Se täyttää päivittäisen vedenkestävyysluokituksen, on roiskeen-, sateen- ja pölynkestävä.
 
Laitteisto
Laitteiston osalta älykello toimii Realtek RTL8762 -sirulla, joka on pienitehoinen, tehokas siru. Siinä on myös HR-, BP- ja SpO2-anturit. Siinä on Bluetooth-puhelut ja 200 mAh: n akku. Kuten laitteistosta näet, älykello on täynnä perusasioiden lisäksi myös lisäominaisuuksia.
 
Älykello on loistava valinta urheilijoille, koska se voi seurata useita urheilulajeja. (juoksu, pyöräily, painonnosto, koripallo, tennis, lentopallo ja jalkapallo) Älykellon ammattimainen liikealgoritmi ja tuki useille urheilulajeille mahdollistavat kaiken harjoittamisen kävelystä juoksuun, pyöräilyyn. Älykello seuraa askeleita, harjoitusaikaa, kalorien kulutusta sekä sykettä, joten voit seurata harjoittelusi tehokkuutta ja edistymistä.
 
Bluetooth-puhelut ja äänituki
Pariksi sisäänrakennetun kaiuttimen ja mikrofonin kanssa, edistynyt Bluetooth 4.0, älykello tukee Bluetooth-puheluita. Käyttäjät voivat soittaa puheluita suoraan älykellolla, käyttäjät voivat myös vastaanottaa puheluita. Älykello tukee puhelulokia, puhelinluetteloa, valintapainikkeita. Puhelutuen ansiosta yksikään puhelu ei jää vastaamatta, eikä sinun tarvitse ottaa puhelinta taskustasi vain vastataksesi tai soittaaksesi puheluihin.
 
Älykäs muistutus Push-ilmoitukset
Vastaanota tekstiviestejä tai puheluita älykkäällä muistutuksella. Voit vastaanottaa tekstiviestejä tai sovellusviestejä. Älykello tukee Facebookia ja useita muita palveluita.
 
Muut älykellosi käytettävissä olevat ominaisuudet
 S8 Ultra Full Set on älykello, se tukee musiikin hallintaa, herätyskelloa, säätä, sekuntikelloa, puhelimen etsimistä, ajastinta ja esiladattuja kellotauluja.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.