FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
17 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus


CITRUS JUICER ADLERTämä käytännöllinen ja design-tuote, jonka kanssa voit nauttia tuoretta hedelmämehua joka päivä! Tuotteen helppokäyttöisyys ja yksinkertaisuus tekevät siitä ihanteellisen ostoksen kaikille, jotka arvostavat terveellistä ruokavaliota ja tuoreita käsittelemättömiä mehuja ravintolisänä.

JUICERIN EDUT:2 KOKOA KÄPYJÄ PIENTEN JA SUURTEN HEDELMIEN PURISTAMISEENAUTOMAATTINEN TOIMINTO KÄYNNISTYS / PYSÄYTYSKIERTO OIKEALLE JA VASEMMALLE LISÄÄ MEHUN MÄÄRÄÄ SOKUSIEX EROTTAA MASSAN MEHUN SUOJAKANNEN LETKUMAHDOLLISUUS PESTÄ ASTIANPESUKONEESSA (PAITSI MOOTTORIN OSA)1,2 litran tilavuus antaa mahdollisuuden valmistaa mehua koko perheelle.

~ SUURI OSA VITAMIINEJA! Kenenkään ei tarvitse olla vakuuttunut siitä, että hedelmämehut ovat vitamiinipommi, joka sisältää runsaasti kuituja ja mineraaleja, joita tarvitaan kehomme moitteettomaan toimintaan. KÄTEVÄ RAKENNE JA 60 W: N TEHO TEKEVÄT LASILLISEN JUOMAN VALMISTAMISESTA EI VAADI MEILTÄ PALJON TYÖTÄ TILAVA MEHUSÄILIÖ ANTAA SINUN VALMISTAA JUOMAN USEILLE PEOPLE2 KÄPYILLE PIENILLE JA SUURILLE HEDELMILLE, MIKÄ TEKEE TÄMÄN MALLIN KÄYTÖSTÄ NOPEAA JA KÄTEVÄÄKämäpäivä herkullisella appelsiinimehulla!

~ PIENI MUTTA FIKSU! Sähköinen sitrusmehupuristin on tuote, joka tekee aamiaisestasi terveellisemmän ja maukkaamman tästä päivästä lähtien ilman tarpeetonta vaivaa. SIIVILÄ, JOKA EROTTAA MEHUN MASSASTALAITE HELPPO ASENTAA JA PUHDISTAYLIKUUMENEMISSUOJA TAKAA SEN TURVALLISEN KÄYTÖNMASSAN PYÖRIMINENKIERTO OIKEALLE JA VASEMMALLE LISÄÄ MEHUJEN MÄÄRÄÄoo valmistat mehuja yhdessä perheen nuorimpien kanssa!

TÄRKEIMMÄT PARAMETRIT: MAKSIMITEHO - 60WNIMELLISTEHO - 40WTEHO - 220-240V ~ 50/60HVALMISTAJA - ADLERALKUPERÄISEEN PAKKAUKSEEN PAKATUSSA TUOTTEESSA ON OHJEET PUOLAKSI JA MONET MUUT.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.