FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Säleikön autonpidike Mag Safe 15w laturilla iPhone LED PD: lle

11,06 € /kappale veroton hinta
OLEN TILAAMASSA

Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Puola
Tavararyhmä
Uusi  
Tuotemerkit
iPhone
SKU:
71563
EAN:
5905601812463

Ottaa yhteyttä Soita

Säleikön autonpidike Mag Safe 15w laturilla iPhone LED PD: lle - kuvaus

Mag Safe -autoteline magneettisella laturilla säleikköä varten Tuotekuvaus + kohokohdat

Tärkeimmät ominaisuudet: Tyyppi: Magneettinen autoteline Asennuspaikka: Ilmanpoistosäleikkö Latausteho: 15W / 10W / 7.5W / 5W Virransyöttö: 5V / 2A, 9V / 1.67A, 12V / 1.5A Teho: 5V / 1A, 9V / 1A, 9V / 1.5A Tuki Nopea latausprotokollat: PD &; QC 3.0 Laturin tulo: USB-C Taustavalo: Sininen LED Paino: 99g Magneettilevy Mitat: 6.2cm x 6.2cm Yhteensopivuus: Mag Safe -tekniikkaa tukevat laitteet tyyppi: iPhone 12/13/14/15 Suojaus: ylilämpötila, ylivirta, ylijännite, oikosulku ja ylijännitesuoja Sertifikaatit: CE, FCC, RoHS mukana: auton pidike, USB-A - USB-C-kaapeli ~ 1m
Magneettinen kiinnitys Tämä tuote on räätälöity ja soveltuu Mag Safe -tekniikkaa tukevien iPhone-mallien auton magneettiseen langattomaan lataukseen, kuten iPhone 12, 13, 14, 15 kaikissa versioissa. Palosuojatuista materiaaleista rakennettu magneettinen laturin pidike ei ole vain kestävä ja lämmönkestävä, vaan sopii myös tyylikkäästi ajoneuvon sisätilaan. Latauskortti on varustettu sinisellä LED-valolla, joka osoittaa, että se on kytketty virtalähteeseen ja lataukseen.
Mag Safe -kiinnike sisäänrakennetulla langattomalla laturilla tukee Power Delivery (PD)- ja Quick Charger (QC) 3.0 -pikalatausta, mikä parantaa latausnopeutta merkittävästi. Jopa 15 W:n nopean langattoman lataustehon ansiosta iPhonesi latautuu nyt paljon nopeammin, mikä antaa sinulle huippuluokan suorituskyvyn.
Lataus matalissa lämpötiloissa Laturi käyttää älykästä lämmönpoistoa ja nopeaa latausta myös kylmissä lämpötiloissa. Takana on ilmanpoistoaukko, joka tukee ilmanvaihtoa ja konvektiolämmöntuottoa. Tämä optimaalinen ratkaisu varmistaa tehokkaan ja turvallisen latauksen säilyttäen laitteen asianmukaiset käyttöolosuhteet.
Akun suojaus: Laturin älykäs jännitteensäätö suojaa puhelimesi akkua. Tarkalla jännitteensäädöllä latausprosessi optimoidaan, mikä pidentää akun käyttöikää ja suojaa sitä mahdollisilta vaurioilta.
Auton magneettisäleikön pidike on suunniteltu suorille tuuletusaukoille (pystysuora ja vaakasuora). Sen asennus on erittäin yksinkertaista. Aseta vain telineen kuulapää magneettisen laturin kardaaniin ja liu'uta se sitten verkkoon. Liitä mukana toimitettu USB-kaapeli virtalähteeseen (laturi ei sisälly toimitukseen) ja olet valmis aloittamaan! Voit käyttää magneettista latausta nopeasti ja kätevästi.
Monisuuntainen asennus vahvalla magneetilla: Vahvan magneetin avulla voit asentaa puhelimesi sekä pysty- että vaaka-asentoon. Tämä ratkaisu tarjoaa joustavan käytön, jolloin voit säätää laitteen suuntaa omien mieltymystesi mukaan latauksen aikana.
Kompakti koko Mitat 62 mm x 62 mm ja paksuus 11 mm, magneettilevy on erittäin kompakti ratkaisu. Yhdessä kahvan kanssa laturin pituus on 83 mm, joten voit käyttää magneettista lataustekniikkaa kannettavassa muodossa mukavasti ja tehokkaasti.
Kahvan turvallisuus Säleikön kiinnityspuristinta on käytetty laajennetussa muodossa, mikä poistaa huolen kahvan vahingossa putoamisesta. Turvallinen pito tekee tuotteemme käytöstä paitsi mukavaa myös turvallista, mikä takaa vakauden kaikissa olosuhteissa. 1. Silikonisuojavuori ei vahingoita ilmanpoistoaukkoa. 2. Kääntyvä kahva, joka soveltuu vaaka- ja pystysuoriin tuuletusritilöihin. 3. Ilmanpoistosäleikön kahvan vakauttava suojaus.
Magneettisen laturin rakenne 1. Polykarbonaattilämmöneristyspaneelit. 2. Vahvat magneetit. 3. Kuparilanka korkean lämpötilan vähentämiseksi. 4. Älykkäät sirut turvallisen ja nopean latauksen varmistamiseksi.
Vakaa pito Vahvan magneetin ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia puhelimesi putoamisesta. Kuoppaiset vuoristotiet, nopeustöyssyt tai äkilliset jarrutukset helpottavat ajamista säilyttäen samalla turvallisen pidon.
Laturi on CE-, FCC- ja ROHS-sertifioitu. ROHS-sertifiointi vahvistaa, että tuote täyttää tietyt haitallisten aineiden rajat. FCC-sertifiointi todistaa, että laitteen sähkömagneettiset häiriöt noudattavat Federal Communications Commissionin hyväksymiä rajoja.

Usein Kysytyt Kysymykset Mitkä ovat magneettisen laturimme tärkeimmät edut?
Magneettilaturimme tarjoaa PD- ja QC 3.0 15 W -pikalatauksen, älykkään lämmönpoiston ja vakaan pidon tehokkaan magneetin ansiosta.
Mitkä ovat magneettilevyn mitat pidikkeellä


Maksutavat

  • Siirto
  • Käteinen
  • Verkkomaksut
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Toimitusmenetelmät

  • Kotimaan toimitus
  • Kansainvälinen toimitus

Tukkukauppiaan muut tarjoukset

Muut tarjoukset tässä kategoriassa

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.